Τον Κώστα Ταπατζά ως τεχνικό διευθυντή ανακοίνωσε η ακαδημία Σπάρτακος! Ακολουθούν και άλλες ανακοινώσεις

Τον τεχνικό διευθυντή που φημολογούνταν μέρες τώρα ανακοίνωσε η ακαδημία Σπάρτακος με τον Κώστα Ταπατζά να αναλαμβάνει αυτό το σημαντικό πόστο στην ακαδημία.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα που θα πλαισιώσουν το Ταπατζά στην ακαδημία με άτομα αγαπητά στην ευρυτερη περιοχής και γενικά της Θράκης.

Ώς “Ακαδημία Σπάρτακος” καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα , αυτό του “τεχνικού διευθυντή και προπονητή” .
Ο Ταπατζάς Κωνσταντίνος κατάγεται από την Κομοτηνή. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής) με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου .
Κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής : “UEFA C” , “UEFA B” , “Ανάλυσης Ποδοσφαίρου” και “Scouting”.
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνέδριων με επιστημονικές δημοσιεύσεις σε τομείς όπως η προπονητική αναπτυξιακών ηλικιών και την ανάλυση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο .
Είναι εκπαιδευμένος στις πρώτες βοήθειες στους αθλητικούς χώρους (BLS/AED Provider course) .
Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου ως προπονητής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης .
Το ξεκίνημα του έγινε το 2013 στην ακαδημία του “Παναγιώτης Γκουτσίδης“ , στη συνέχεια και για ένα χρόνο εργάστηκε στην ακαδημία του Παναθηναïκού Κομοτηνής και από το 2014 έως το 2021 στον Παοκ Κομοτηνής . Το 2017-2018 υπήρξε υπεύθυνος των προπονητικών κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θράκη .
Τέλος , από το 2021 , έως σήμερα εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και υπήρξε υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας , στις σεζόν 2021-2022 και 2022-2023 στη Γ’ Εθνική Κατηγορία .