ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχωρεί από το Δροσερό μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν και επιστρέφει Κομοτηνή ο Αμέτ Ερκάν

Μόλις μια σεζόν αγωνίστηκε στα γήπεδα της Ξάνθης και στον Φίλιππο Δροσερού στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης ένας από τους κορυφαίος σκόρερ των τοπικών πρωταθλημάτων στην Θράκη ο Αμέτ Ερκάν.

Ο 32χρονος (γεννημένος στις 27/8/1990) επιθετικός αν και πήγε στα τέλη Οκτωβρη στην ομάδα του Δροσερού, πέτυχε 20 γκολ με την ομάδα του Φίλιππου και αναδείχθηκε με ματς λιγότερα δεύτερος σκόρερ, συνεχίζοντας την καταπληκτική σεζόν που είχε με τον Πανθρακικό θυμίζοντας τον παλιό Ερκάν του Έβρου Σουφλίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική, αφού σκόραρε 25 φορές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και μπαράζ με την φανέλα του Πανθρακικού.

Έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος στην Ροδοπη και ήταν μέλος της ομάδας Regions της ΕΠΣ Θράκης. Επιστρέφει στην Ξάνθη μετά από αρκετά χρόνια. Άλλωστε από τις ακαδημίες της Skoda αναδείχθηκε και κατόπιν στον Πανθρακικό και συνέχισε σε Ελπίδα Σαπών (δις), Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέους Ρομά, Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ήδη έχει αρκετές προτάσεις και πιθανότατα προς τα τέλη του Ιουνίου θα γνωστοποιηθεί και η νέα του ομάδα στην οποία έχει ξαναγωνιστεί.