Γ’ Εθνική: Περίμενε… Πανθρακικό επιστρέφει Ηρόδοτο ο Παπαματθαιάκης!

Στον πάγκο του Ηροδότου επιστρέφει μετά από μια πενταετία ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Ο 51χρονος Κρητικός, έχοντας γνωστούς δεσμούς με την Θρακη και την Κομοτηνή, στην οποία σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, ενώ ο αδελφός του έχει παντρευτεί Κομοτηναία. Επίσης έχει αγωνιστεί με τον Πανθρακικό, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Πόντο Θρυλορίου, ενω στην Ξάνθη διατέλεσε βοηθός του Νίκου Καραγεωργιου την σεζόν 2012-2013.

Ο Παπαματθαιάκης είχε συμφωνήσει εδω και καιρό με την ιστορική ομάδα του Ηρακλέιου που φέτος υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, ωστόσο περίμενε μια πρόταση και από την μεγάλη του αγάπη και την ομάδα της καρδιά του τον Πανθρακικό, στον οποίο αγωνίστηκε μια τετραετία, η οποία ωστόσο δεν έγινε την περίοδο αυτή αλλά ίσως γίνει στο μέλλον.

Γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης (9/4/1972) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΟΦ Ιεράπετρας (2006-2008) και ακολούθως εργάστηκε σε Ολυμπιακό Χερσονήσου (2008-2010), Ερμή Ζωνιανών (2014 και 2016), ΠΑΟ Κρουσώνα (2014-15).  Τη σεζόν 2016-17 έκατσε στον πάγκο του Πανθηραϊκού και επέστρεψε στην Κρήτη την περίοδο 2017-18 για τον Ηρόδοτο. To πρωτάθλημα 2018-19 τον βρήκε στην Football League με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ακολούθως δούλεψε στον Γιούχτα (2019), ενώ κοουτσάρισε ξανά στη Football League με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Περυσι ήταν στον Αλμυρό Γαζιου Ηρακλείου για μισή σεζόν και αντιμετώπισε ως αντίπαλο τον Πανθρακικό για το κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, αναφέρει:

«Μετά από έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες από τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου μας κ. Φωτακη Εμμανουήλ, η ομάδα μας να μπορέσει να αγωνιστεί στη Γ Εθνική.

Παράλληλα σήμερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου είχε συνάντηση με τον γνωστό προπονητή κ. Παπαματθαιάκη Εμμανουήλ όπου και συζητήθηκε το πλάνο της διοίκησης και το ενδεχόμενο συνεργασίας, να σημειωθεί ότι οι απόψεις της διοίκησης για τον νέο σχεδιασμό του συλλόγου και οι απόψεις του κ. Παπαματθαιάκη είναι απόλυτα ταυτόσημες και συγκλίνουν στον απόλυτο βαθμό με αποτέλεσμα να απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές».