Συναντηση Μελισσανίδη-Πανόπουλου στη Λήμνο και αμέσως μετά στην Αλεξανδρούπολη με την θαλαμηγό του ο «Τίγρης»

Στην Αλεξανδρούπλη βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής, προερχόμενος από διήμερη παραμονή στην Λήμνο, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.

To υπεροπολυτελέστατο «Lady VERA» έδεσε στο πολλαπλού γεωστρατηγικού αλλά και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος λιμάνι, μεταφέροντας τον «Τίγρη» στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Οπως αποκαλύπτει το LimnosΡeport, «το Σάββατο το πρωί ο “Τίγρης” απόλαυσε τον καφέ του σε καφενείο στο λιμάνι της Μύρινας και έκανε και μια βόλτα στην κεντρική αγορά της  συνοδευόμενος από φίλο του μια και στο συγκεκριμένο ταξίδι είναι χωρίς την σύζυγό του. Μάλιστα θαμώνες του καφενείου μιλάνε για έναν απλό άνθρωπο, επικοινωνιακό που έκανε χιούμορ με όσους έπιναν τον καφέ τους μαζί του». 

Μάλιστα φίλοι της ΑΕΚ του  προσφέραν μπουκάλια με  ντόπιο τσίπουρο και μέλι Λήμνου ως δώρο και αυτός για να τους ευχαριστήσει μοίρασε  επετειακές φανέλες του “νταμπλ” της ΑΕΚ.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι «ο ”Τίγρης” στην Λήμνο συναντήθηκε και με τον Χρήστο Πανόπουλο της “Ξάνθης” αλλά και με τον Στέλιο Ρόκκο που τον συνδέει ιδιαίτερη φιλία! Αυτές τις μέρες ο Στέλιος είναι στην Λήμνο σ ένα διάλειμμα των συναυλιών του ανά την Ελλάδα και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισανίδη».

Χθες το απόγευμα (Σάββατο) ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατέβηκε ξανά από το Lady Vera στο λιμάνι της Μύρινας φανερά ευδιάθετος συνομίλησε με τους περαστικούς και φωτογραφήθηκε μαζί τους, όπως πάντα μεταδίδει το LimnosReport μεταδίδοντας και ένα βίντεο από την πολυτελέστατη θαλαμηγό στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου (δειτε το παρακάτω).

Μια ημέρα μετά λοιπόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να πήρε ρότα προς την Αλεξανδρούπολη, όπου βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, η Αλεξανδρούπολη αποτελεί μια ιδιαίτερα αγαπητή πόλη για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού διαθέτει καλούς φίλους στην περιοχή και αποτελεί ουσιαστικά την πόλη από την οποία ξεκίνησε την επέκταση της επαγγελματικής του δραστηριότητας που οδήγησε με αργά σταθερά βήματα στην σημερινή παντοκρατορία του.

Ως γνωστόν, ο «Τίγρης» διέθετε έκταση 100 στρεμμάτων για την επέκταση του σταθμού της “Aegean Oil” που λειτουργεί στο λιμάνι της περιοχής, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους καυσίμων και στόχο να παίξει σημαντικό ρόλο στον ανεφοδιασμό όχι μόνο των νησιών του Βορείου Αιγαίου αλλά και των πλοίων που διέρχονται από τα Δαρδανέλια και έχουν προορισμό την Μαύρη Θάλασσα. Κίνηση που είχε κάνει πριν πολλά χρόνια και όχι την τελευταία διερία, που αναβαθμίστηκε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με την παρουσία των Αμερικανών. 

Άλλωστε, πριν από 21 χρόνια, ο Μελισσανίδης είχε αγοράσει την “Εβρόιλ”, τη μεγάλη μονάδα στην Αλεξανδρούπολη αλλά και τα πρατήρια που διέθετε στο νομό και από εκεί άρχισε το ορμητήριο για την επέκταση της πετρελαϊκής “Aegean” από τη θάλασσα στη ξηρά και από την τροφοδοσία καυσίμων στα βαπόρια στα αυτοκίνητα. 

Μάλιστα, η ιστοσελίδα SportsAddict υποστηρίζει ότι και το το εν εξελίξει ταξίδι του Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρωτεύουσα του Έβρου είναι για επαγγελματικούς λόγους, ενώ παρουσιάζει και φωτογραφία που εμφανίζει τον Μελισσανίδη στο πλοίο στην Αλεξανδρούπολη (δεξια).

Σε κάθε περίπτωση, η περιοχή της Θράκης και ειδικότερα ο Εβρος υπήρξε το κομβικό σημείο για την δημιουργία της προσωπικής επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του Δημήτρη Μελισσανίδη και με δεδομένο ότι ορισμένοι στενοί του συνεργάτες στις επιχειρήσεις του είναι Εβρίτες, είναι φυσιολογικό να επισκέπτεται μια πόλη που τον κάνει να αισθάνεται «σαν στο σπίτι του». Αν αυτό θα το συνδυάσει και με «μπίζνες», αυτό είναι άλλη ιστορία που δεν θα μαθευτεί και εύκολα.

Δείτε παρακάτω το χθεσινό βίντεο του LimnosReport με το υπερπολυτελέστατο Lady VERA…