Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16: Τρίτος στα κορίτσια ο ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, τέταρτος στα αγόρια ο Πρωτέας Αλεξανδρούπολης

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Αγοριών Κοριτσιών, που διεξήχθη σε δυο ομίλους σε Χαλκίδα για τον Νότο και Ελευθερούπολη για τον Βορρά.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν μεγάλη από εκατοντάδες παιδιά των μικρών ηλικιών να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στο μικρότερο ηλικιακά πρωτάθλημα.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες με τον καιρό να είναι αρκετά άστατος για τα δεδομένα της εποχής.

Στην Ελευθερούπολη έγινε ο Βόρειος Όμιλος με την την ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων να αναδεικνύεται νικήτρια στα αγόρια με 92 βαθμούς, τον ΓΣ Σερρών να ακολουθεί με 82 και τον Πελασγό Λάρισας να είναι τρίτος με 71 βαθμούς. Ακολούθησε στην 4η θέση ο Πρωτέας Αλεξανδρούπολης.

Ο ΑΓΣΙ ήταν πρώτος και στα κορίτσια με 116 και ακολούθησαν ΓΣ Νίκη Βόλου (64) και ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης (56).

Στη Χαλκίδα, όπου συμμετείχαν τα σωματεία του Νοτίου Ομίλου, πρωταθλητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 63 βαθμούς και ακολούθησε ο ΑΣ Έφηβος Χίου με 44 και ο ΣΑΚΑ με 43 βαθμούς.

Στα κορίτσια ο ΓΣ Κερατσινίου ήταν πρώτος με 56 και οριακά πίσω του ακολούθησαν ο ΑΟ Κάλλιστος με 52 στη δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν με 50 βαθμούς ο ΑΟ Φιλοθέης και ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας.

ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β’ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β’ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ