Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΑΜ-Θ Κ14: Υπόθεση ΠΑΟΚ ο τελικός! Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και οι τελικές βαθμολογίες

Ενα αναπτυξιακό τμήμα του ΠΑΟΚ θα κατακτήσει τον περιφερειακό τίτλο στα Κ14 του 1ου Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αναπτυξιακών Ηλικιών, αφού αντίπαλος του ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα είναι ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, ακαδημία που είναι επίσης ενταγμένη στο δίκτυο των ασπρόμαυρων της Θεσσαλονικης.

Ο Ποντιακός κερδίζει την πρωτιά σε ισοβαθμία με τον Πανθρακικό λόγω της νίκης στο μεταξύ τους παιχνίδι, αφού αυτό προέβλεπε η ειδική προκήρυξη του πρωταθληματος – σε αντίθεση με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ στις περιπτώσεις αυτών των ισοβαθμιών, με βάση τον οποίο θα έπρεπε να μετρήσει μόνον η συνολικη διαφορα των γκολ και άρα με αυτον τον κανονα να αναδειχθει πρωτος ο Πανθρακικος.

Στο Περιφερειακό Τουρνουά θέλησαν πρωτιστως να προωθηθεί το ευ αγωνίζεσθαι και να μην μπουν τα παιδια σε μια διαδικασία ποιος θα σημειώσει περισσότερα γκολ σε βάρος θεωρητικά ασθενέστερων ομάδων για να ευνοηθεί στις ισοβαθμίες, από την στιγμη ειδικά που οι ισοβαθμείσες ομάδες έχουν παίξει μεταξυ τους και έχει αναδειχθει νικητής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρωινου προγραμματος της 5ης και τελευταιας αγωνιστικής στα Κ14 και οι τελικές βαθμολογίες, με τους νικητές καθε ομίλου ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Ποντιακό να κοντράρονται στον τελικο στις 17:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνης.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ Καβάλας – Πανθρακικός 0-4
Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Ακρίτας Νευροκοπίου 2-0
ΡΕΠΟ: Αρης Πετεινού Ξάνθης

H ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Ποντιακος Αλεξανδρούπολης 9 (7-3)
——————————————–
2. Πανθρακικός 9 (8-3)
3. Αρης Πετεινού 7 (6-4)
4. ΑΟ Καβάλας 4 (7-8)
5. Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 0 (1-11)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Αγιος Αθανάσιος Δράμας – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-0
Ασπίδα Ξάνθης – Αετός Οφρυνίου 1-0
ΡΕΠΟ: Ορέστης Ορεστιάδας

H ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 9 (8-1)
——————————-
2. Ασπίδα Ξάνθης 7 (4-5)
3. Ορέστης Ορεστιάδας 4 (4-3)
4. Αετός Οφρυνίου 4 (3-6)
5. Αγιος Αθανάσιος Δράμας 4 (3-7)