EURO 2024: Είδε και σχολίασε την δίκαιη νίκη της Εθνικής επί της Ιρλανδίας ο Ντέμης, έμαθε πως να ανεβάζει story και πέταξε και για Παρίσι

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ο σχολιαστής της Nova στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, στο πλευρό του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Παρακολούθησε από τα δημοσιογραφικά της Αγια Σοφιάς τον αγωνα, έκανε άκρως θετικά σχόλια για την εμφάνιση της Εθνικής στον αέρα της Nova και… έμαθε από τον Σωτηρακόπουλο «πως να ανεβαζει σωστά ένα story», όπως αποκάλυψε με πολλά γέλια ο γνωστός σπορκάστερ στα social media του ανεβάζοντας την ανωτέρω φωτογραφία.

Ο Ντέμης μετέχει στην δημοσιογραφική αποστολή της Nova για το Παρίσι και ήδη πέταξε από το Σάββατο με το τσαρτερ της Εθνικής Ομάδας, τον Σωτηρακόπουλο και τους άλλους ρεπορτερς της συνδρομητικής για την Γαλλία προκειμένου να καλύψει την αναμέτρηση της Δευτέρας με την φιναλιστ του τελικου του τελευταίου Μουντιαλ στο Καταρη.

«Η νίκη επι της Ιρλανδιας με 2-1 ήρθε απόλυτα δίκαια και μας πήγε στους έξι ποντους στον ομιλο…», σχολίασαν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Χρηστος Σωτηρακοπουλος, ελπιζοντα ςνα γινουν μάρτυρες ενός μικρού θαυματος το βράδυ της Δευτερας.