Σκέιτμπορντ και οικογενειακές σκυταλοδρομίες το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης από τον Δρομέα Θράκης

created by dji camera

O Δρομέας Θράκης διοργανώνει για τον εορτασμό Ολυμπιακής Ημέρας δύο events το Σάββατο 17 Ιουνίου: το ένα είναι skateboard event και το άλλο σκυταλοδρομία και μάλιστα οικογενειακή (relay family race).

Τα δύο events τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝΟΑ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Skateboard και του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Αυτή τη χρονιά, το μήνυμα της Ολυμπιακής Ημέρας είναι το Let’s move (ας κινηθούμε), να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να αφιερώσει καθημερινά λίγο από το χρόνο του σε μία σωματική δραστηριότητα.

Η δράση αυτή, αφορά παιδιά όλων των ηλικιών και έχει στόχο να ανακαλύψουν τον κόσμο του skateboarding. Θα υπάρχουν στο σημείο σανίδες, κράνη και φυσικά εκπαιδευτές, έτοιμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους.

Ραντεβού το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 19:00μμ στην νέα παραλιακή ζώνη Αλεξανδρούπολης

Το δεύτερο event είναι η σκυταλοδρομία (relay family race), που θα γίνει επίσης το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:00.

Ο Δρομέας Θράκης διοργανώνει αγώνες σκυταλοδρομίας για οικογένειες, με μία σκυταλοδρομία 2x150M. Οι ομάδες αποτελούνται από ένα γονέα και ένα παιδί, και ο καθένας τους θα διανύσει την απόσταση των 150M.

Η κάθε ομάδα θα πάρει ένα σκορ (χρόνο), που θα οδηγήσει στην τελική κατάταξη και το επώνυμο του γονέα που συμμετέχει. Σε περίπτωση μεγάλων διαφορών στις ηλικίες των παιδιών, οι ομάδες θα χωριστούν σε κατηγορίες.

Ραντεβού το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:00μμ, στην νέα παραλιακή ζώνη Αλεξανδρούπολης.