Πλούσιο πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής στην γιορτή λήξης του γυμναστηρίου Planet Gym

Παιδιά από 4 ετών έως κορίτσια Λυκείου παρουσίασαν το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου στη σκηνή του θερινού ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής με κορίνες, στεφάνια και μπάλες, σύγχρονο και μοντέρνο χορό ως επιστέγασμα της φετινής χρονιάς στο γυμναστήριο PlanetGym.

Πολλά ήταν τα ακροβατικά και τα εναέρια στοιχεία που ενθουσίασαν το κοινό το οποίο έσπευσε να καμαρώσει και να χειροκροτήσει μικρές και πιο μεγάλες αθλήτριες.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου και δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την στήριξη και την εμπιστοσύνη, ενώ ενημέρωσε πως ο νέος κύκλος των μαθημάτων θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Άλλη μία διασκεδαστική και εποικοδομητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των παιδιών δεν είναι μόνο δουλειά, διάβασμα και κόπος αλλά είναι και χαρά, απόλαυση, παιχνίδι, χορός και γυμναστική», ανέφερε η γυμνάστρια Ισαβέλλα Θεοδώρου.

«Τα παιδιά προετοιμάστηκαν όλη την χρονιά και υποδεχόμαστε  επίσημα το καλοκαίρι μαζί με την λήξη των σχολείων» δήλωσε από την πλευρά της στην εφημερίδα «Χρόνος» η υπεύθυνη των τμημάτων της ρυθμικής Στέλλα Αγγελή.