Επίσημη η επιστροφή του ΑΟΞ στο «Σαλέ» για… «να συνεχιστεί η ιστορία» – Θα χρησιμοποιεί τέσσερα γήπεδα για προπονήσεις και αγώνες

Ανακοίνωση με την οποία επισημοποίησε την επιστροφή του ΑΟΞ στις εγκαταστάσεις του «Σαλέ» στην Ξάνθη, εξέδωσε η διοίκησή το το πρωί της Τρίτης.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι η συμφωνία περιλαμβάνει την χρήση τεσσάρων γηπέδων για τις ανάγκες των προπονήσεων όλων των τμημάτων του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του ανδρικού, αλλά και για αγώνες αναπτυξιακών τμημάτων.

«Ο ΑΟΞ ως ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις από το 2003 και η ιστορία μας δεν μπορεί παρά να συνεχιστεί», επισημαίνεται χαρακτηριστικά. Η ανακοίνωση του ΑΟΞ έχει ως εξής;

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την συμφωνία του με την εταιρεία «HERMES» για την εκμίσθωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου «Le Chalet».

Ο Οργανισμός εκτιμώντας πώς σε προσωπικό, αθλητές και γονείς πρέπει να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την φιλοξενία τους, προχώρησε στην συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο που θα περιλαμβάνει την χρήση τεσσάρων γηπέδων, αποδυτηρίων, γραφείων, ιατρείων και περιβάλλοντες χώρους.

Το Le Chalet βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το κέντρο της Ξάνθης και στους όμορφα διαμορφωμένους φιλόξενους χώρους του προσφέρει πισίνα, μπαρ και εστιατόριο.

Ο ΑΟΞ ως ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις από το 2003 και η ιστορία μας δεν μπορεί παρά να συνεχιστεί.

Η διοίκηση ευχαριστεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «HERMES» Γραμματόπουλο Παναγιώτη και τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου Δημοσθένη Τζιώρτζη για την συνεργασία τους.

Σημαντική σημείωση: Το συγκρότημα θα χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Παράλληλα θα χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις και τους αγώνες των ακαδημιών του.