Ο Πασχαλάκης «θυσίασε» τον τελικό του Champions Legue Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ για να πάει στον γάμο του Γιώργου Μασούρα

Ολοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ασχολούνταν το βράδυ του Σαββάτου με τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Σιτι και Ιντερ. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν είδε – αν όχι όλον, ένα μεγάλο μέρος του. Και το ίδιο ισχύει σε υπερθετικό βαθμό για τον συμπαίκτη του στην Εθνική και τον Ολυμπιακό Γιώργο Μασούρα.

Ο Μασούρας υπέγραψε το απόγευμα του Σαββατου το συμβόλαιο της ζωής του και για τον λόγο αυτόν πήρε άδεια για να λείψει από τις προπονήσεις της Εθνικής το Σαββατοκύριακο. Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ξένια. Όπως ήταν αναμενόμενο, στο γάμο ήταν καλεσμένοι αρκετοί συμπαίκτες του, νυν και πρώην, αναμεσά τους και ο Πασχαλάκης που ανέβασε και σχετικό στόρι στο instagram.

Πάντως ο Γιώργος Μασούρα δεν προγραμματίζει και γαμήλιο ταξίδι, αφού προέχουν τα ματς της Εθνικής με Ιρλανδία την προσεχή Παρασκευή και Γαλλία την μεθεπόμενη Δευτέρα 19/6. Ο Μασούρας θα πάρει στη συνέχεια κάποιες ημέρες άδεια έξτρα, όπως θα γίνει με όλους τους διεθνείς συμπεριλαμβανομένου του Πασχαλάκη, πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού που έχει από νρις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.