Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Πήγε στην Ελευθερούπολη με το μυαλό στην Γ’ Εθνική και «έχασε» το αήττητο ο ελλιπής Ορέστης

Την πρώτη του ήττα στα μπαράζ και σε αγώνα πρωταθλήματος (δεν υπολογίζεται αυτή στο κύπελλο από την Θράκη Φερών) γνώρισε μετά από 35 αγώνες ο ελλιπής Ορέστης Ορεστιάδας που σε ένα αδιάφορο αγώνα έφυγε για πρώτη φορά με σκυμμένο κεφάλι με το 3-1 από τον εξαιρετικό Ορφέα Ελευθερούπολης.

Το 1-0 έγινε με ωραίο γκολ του Λουίζ Μπαϊρακτάρ στο 35′ με τον Ορφέα στο 70′ να κάνει το 2-0 από ωραίο συνδυασμό και εξαιρετικό πλασέ του Κυγάη. Η ομάδα του Ορέστη μείωσε σε 2-1 στο 80′ με τον νεαρό Χρηστούδη και το τελικό 3-1 έγινε στο 86′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του κορυφαίου της συνάντησης, Ανέστη Προβατίδη (φώτο Πρωινή).

Έτσι η ομάδα του Παναγιώτη Μυλωνά με 11 βαθμούς τερμάτισε τρίτη γνωρίζοντας την ήττα μετά από καιρό και δεχόμενη τα τρία πρώτα της τέρματα στα μπαράζ που ωστόσο δεν αλλάζει την καταπληκτική σεζόν των Εβριτών που παρουσιάστηκαν με πολλές απουσίες και επιστρέφουν στην Γ’ Εθνική μετά 25 χρόνια.

Από την άλλη η Ελευθερούπολη του Στέλιου Κατρακυλάκη έφτασε τους 8 βαθμούς, τερμάτισε τέταρτη στα μπαράζ, είναι πρώτη επιλαχούσα και κλείνει με γλυκόπικρη γεύση τα μπαράζ, αφού είχε από τα καλύτερα ρόστερ ωστόσο δεν το απέδειξε στο γήπεδο.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κατρακυλάκης): Χατζινικολής, Ράνος, Προβατίδης, Βερβερίδης, Τουρασανίδης, Καπνόπουλος, Λουίζ, Βακιρτζής, Τσαμπέγια, Κυγάης, Παπουτσής. Έπαιξαν και οι Κεχαγιάς, Τσολάρι, Καίπης, Παπαδόπουλος και Γοργίας

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Μυλωνάς): Δουλούδης, Κυρκούσης, Ασπιώτης, Θεμελής, Πετρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαμρικισβίλι, Σταματόπουλος, Τζελέπης, Κοτζά, Χριστοφορίδης.