Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Πανηγυρίζει η Ξάνθη για τον Πετεινό, πρώτη ήττα ο Ορέστης… πρωταθλήτρια η Ευκαρπία! Τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και η τελική βαθμολογία

Με την 7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ βρήκε κάτοχο για την Γ’ Εθνική και το τρίτο εισιτηριο μετά από αυτά των Ορέστη Ορεστιάδας και Νίκη Ευκαρπίας.

Αυτός θα είναι ο καταπληκτικός Άρης Πετεινού που πήρε το βαθμό που χρειαζόταν παρά το μονότερμα που έπαιξε στην Δόξα Βώλακα και θα είναι η δεύτερη ομάδα της Ξάνθης μετά τον Άρη Αβάτου που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Στην Ελευθερούπολη ο ελλιπής και με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα Ορεστης Ορεστιάδας ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 35 αγώνες και τα πρώτα του τέρματα στα μπαράζ.

Τέλος στην Αμμουδιά η Νίκη Ευκαρπίας κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο μπαράζ με την ομάδα του Καμπουρίδη να περνάει αερας από την έδρα του τοπικού Ηρακλή και να ολοκληρώνει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της με την επισφράγηση εκτός του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης και της ανόδου στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Άρης Πετεινού – Δόξα Βώλακα 1-0 (90′ Εφεντη)
Ορφέας Ελευθερούπολης – Ορέστης Ορεστιάδας 3-1 (32′ Μπαιρακταρ, 70′ Κυγάης, 81′ Προβατίδης – 76′ Χριστούδης)
Ηρακλής Αμμουδιάς – Νίκη Ευκαρπίας 1-3 (90′ Καζαντζιδης – 14′ Σουλιδης, 15′ Κωστας, 65′ πεν. Μπικιαρης)
Ρεπό: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Νίκη Ευκαρπίας 13 (15-3)
2. Άρης Πετεινού 12 (10-4)
3. Ορέστης Ορεστιάδας 11 (7-3)
——————————————-
4. Δόξα Βώλακα 9 (8-8)
5. Ορφέας Ελευθερούπολης 8 (6-8)
6. Ηρακλής Αμμουδιάς 5 (6-9)
7. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1 (2-16)