ΕΠΣ Έβρου: Κινδυνεύει με διάλυση η μοναδική ομάδα που έβαλε δύσκολα στον Ορέστη Ορεστιάδας και τον νίκησε φέτος!

Την καλύτερη πορεία των τελευταίων 25 ετών με αήττητο πρωτάθλημα, άνοδο και ένα παραλίγο νταμπλ που χάθηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και στα πεναλτι πραγματοποίησε φέτος ο καταπληκτικός Ορέστης Ορεστιάδας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Μυλωνά μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα Έβρου και μπαράζ είναι αήττητη σε 34 αγώνες αφού μετρά 28 νίκες (3 για τα μπαράζ), 6 ισοπαλίες (2 στα μπαραζ) και καμιά ήττα με 87 τέρματα υπέρ και μόλις 4 κατά!!!

 Ωστόσο μόνο μια ομάδα την κέρδισε σε ένα ενηντάλεπτο και αυτή ήταν η εντυπωσιακή φέτος Θράκη Φερών που επικράτησε στις Φερες του Ορέστη 2-1 στο κύπελλο, αν και στην ρεβανς παρόλο που προηγήθηκε, ηττήθηκε με 3-1 στο τελευταίο ημίωρο και αποκλείστηκε από τον τελικό.

Η Θρακη Φερών ήταν η μοναδική ομάδα που επικράτησε της αχτύπητης φέτοςομάδας της Ορεστιάδας σε ένα επίσημο ματς (από την Αλεξανδρούπολη δεν ηττήθηκε παρά μόνο στην διαδικασία των πέναλτι) ενω εκκρεμεί και ο τελευταίος αγώνας του Ορέστη στην Ελευθερούπολη.

Οι άνθρωποι των Φερών νιώθουν περήφανοι για αυτό, την στιγμή ωστόσο που το μελλον της ομάδας για νέα σεζόν φαντάζει αβέβαιο εξαιτίας του γηπέδου με την διοίκηση να έχει απειλήσει με παράδοση βιβλίων και δελτίων στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης αν δεν βρεθεί άμεσα μια λύση.