Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Ολοκληρώνει προετοιμασία για τον νυν υπέρ πάντων αγώνα ο Άρης Πετεινού – Παίζει για δύο αποτελέσματα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη Πετεινού και την Δόξα Βώλακα, που θα κρίνει την άνοδο ή μη των πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ο Τάσος Νεοφυτίδης μην έχοντας προβλήμστσ τραυματισμών με καθημερινές προπονήσεις προσπαθεί να κρατήσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο τους παίκτες του, αν και πλέον έχουμε φτάσει Ιούνιο. Το κίνητρο είναι μεγάλο και όλοι γνωρίζουν ότι απέχουν 90 λεπτά από το να γράψουν ιστορία.

Ο Άρης Πετεινού σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου διεκδικεί δύο αποτελέσματα, αφού του αρκεί και η ισοπαλία καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία. Συνεπώς τα πάντα την Κυριακή θα ξεκινήσουν από την άμυνα.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, ακριβώς επειδή η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, οι Ξανθιώτες θα προσπαθήσουν να βρουν στόχο στην εστία της Δόξας Βώλακα και να διευκολύνουν το έργο τους. Ωστόσο δεν θα έχουν αυτοί το άγχος με το μέρος τους.

Ο στόχος είναι να κρατηθεί το μηδέν και όσο θα αγχώνονται και θα ανοίγονται για να πέτυχουν γκολ οι Δραμινοί, να εκμεταλλευθούν οι παίκτες του Άρη Πετεινού τα κενά που μοιραία θα δημιουργηθούν. Όλα αυτά βέβαια επί χάρτου, γιατί στο χορτάρι πολλά μπορούν να συμβούν και να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Το γήπεδο του Πετεινού αναμένεται να είναι κατάμεστο από κόσμο, ενώ σε αυτήν την αναμέτρηση οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους παίκτες και παράγοντες από όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα του Νομού.