Γ’ Εθνική: Με Μητριτζίκο ως κόουτς και τη νέα σεζόν η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης – Το υπόλοιπο προπονητικό τιμ

Με τον Νίκο Μητριτζίκο στην άκρη του πάγκου θα πορευθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική Γυναικών η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης.

Ο σύλλογος δημοσίευσε τις κινήσεις που κάνει στο προπονητικο τιμ, ενόψει του προγραμματισμού της νέας χρονιας. Αναλυτικά:

Η ομάδα μας μετά το πέρας όλων των αθλητικών επίσημων υποχρεώσεων ξεκινησε. κατευθείαν τον προγραμματισμό για την καινούργια χρονιά. Ανανέωσε για την γυναικεία ομάδα με τον έμπειρο κοουτς Μητριτζικο Νίκο, στην Ακαδημία στο πιο δύσκολο κομμάτι προπονητής του Κ12, και συνθετικός κρίκος του Κ12 με την μεγάλη ομάδα παραμένει ο Τσολάκης Πέτρος. Ο Χριστόφορος Βλαχόπουλος παραμένει προπονητής στο Κ10 και συνεργάτης στο Κ12. Ο Γιώργος Καλιωρας προπονητής στο Κ8 της Ακαδημίας μας και στο τμήμα μας στην Άνθεια. Η παιδαγωγός και προπονήτρια Στέλλα Παπαδοπούλου στο νέο τμήμα Κ6 η οποία γνωρίζει καλύτερα από όλους από μικρά παιδιά λόγω επαγγέλματος ,και θα είναι και ποδοσφαιρίστρια στην γυναικεία ομάδα αφού αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο.

Προπονητής τερματοφυλάκων στην μεγάλη ομάδα αναβαθμθζετσι ο Γιάννης Παρασίδης στην θέση του Γιώργου Αιδελη όπου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για φέτος δεν θα είναι κοντά μας. Ο Γιάννης Παρασίδης θα έχει και την Ακαδημία με τις μικρές τερματοφύλακες . Ο στόχος της γυναικείας ομάδος είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνει μια θέση πιο πάνω από την θέση που τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν. Ο στόχος της Ακαδημίας να δημιουργεί καλούς χαρακτήρες παιδιών, συνεργάσιμα, να αγαπήσουν τον αθλητισμό,να διασκεδάζουν όταν έρχονται,και να δώσουμε την δυνατότητα να προχωρήσουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο όσα έχουν προσόντα και όσα το επιθυμούν. Λόγω των αρκετών τμημάτων η ομάδα μοίρασε τις μέρες προπονήσεων χωριστά της γυναικείας ομάδας με την Ακαδημία έτσι ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα οι προπονητές για όλα τα κορίτσια αλλά και να γίνονται έξτρα προπονήσεις για όποια κορίτσια χρειάζεται».