Χάρης Ευφραιμίδης: «Ο ΑΟΞ είναι τόσο μεγάλος που δεν μπορεί να έχει κόντρες, το ποδόσφαιρο της Ξάνθης ξέρει ποιο είναι το συμφέρον του»

Παρέμβαση στα όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται σε σχέση με τον ΑΟΞ τις τελευταίες ημέρες (κυρίως προφανώς σε σχέση με την κόντρα με τον Ορφέα Ξάνθης για το γήπεδο) έκανε μέσω facebook ο Χάρης Ευφραιμίδης, υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΑΟΞ.

Οπως αναφέρει, πρόκειται για ανοησίες που ξεφεύγουν ως προς την πραγματικότητα. «Ο ΑΟΞ είναι τόσο μεγάλος οργανισμός που δεν μπορεί να έχει κόντρα με καμία ομάδα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Πόσο μάλλον τοπική ομάδα», αναφέρει.

«Ο ΑΟΞ ΔΕΝ είναι χτεσινός. Κουβαλάει από πίσω του εθνικές ομάδες, τίτλους , Ευρώπες , παιχνίδια σωτηρίας με γεμάτα γήπεδα, αποτυχίες που τον έκαναν πιο δυνατό, ανθρώπους που μας “άφησαν”και δεν τους ξεχνάμε. Ο ΑΟΞ έχει επιβληθεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τον ξέρουν παντού. Σε όλον τον ντουνιά», προσθέτει.

Για να καταλήξει: «Το ποδόσφαιρο της Ξάνθης, ξέρει ποιο είναι το συμφέρον του με τον ΑΟΞ. Και θα κάνει αυτό που πρέπει απέναντι στον ΑΟΞ».

Αναλυτικά η ανάρτηση Ευφραιμίδη:

Επειδή διαβάζω ανοησίες και ακούω πράγματα που κάπου ξεφεύγουν ως προς την πραγματικότητα.
Ο ΑΟΞ είναι τόσο μεγάλος οργανισμός που δεν μπορεί να έχει κόντρα με καμία ομάδα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Πόσο μάλλον τοπική ομάδα.
Ο ΑΟΞ σκεπάζει τα πάντα. Ο ΑΟΞ ΔΕΝ είναι χτεσινός. Για αυτό και τα ΜΜΕ τον παίζουν συνεχώς, τον ψάχνουν, ενδιαφέρονται.
Ο ΑΟΞ κουβαλάει από πίσω του εθνικές ομάδες, τίτλους , Ευρώπες , παιχνίδια σωτηρίας με γεμάτα γήπεδα, αποτυχίες που τον έκαναν πιο δυνατό, ανθρώπους που μας “άφησαν”και δεν τους ξεχνάμε.
Ο ΑΟΞ έχει επιβληθεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τον ξέρουν παντού. Σε όλον τον ντουνιά.
Ο ΑΟΞ σε λίγα χρόνια από τώρα, θα τροφοδοτήσει ξανά τις τοπικές ομάδες στην Περιφέρεια μας με παίκτες όλων των ηλικιών. Είναι αναγκασμένος από την ιστορία του να το κάνει. Και θα το κάνει.
Το ποδόσφαιρο της Ξάνθης, ξέρει ποιο είναι το συμφέρον του με τον ΑΟΞ. Και θα κάνει αυτό που πρέπει απέναντι στον ΑΟΞ.