Αγώνας δρόμου για Παπαδημητρίου: Προλαβαίνει τρεις μεταγραφές σε εννέα μέρες;

Ο Παναθηναϊκός, με βάση και τις προαναγγελθείσες μεταγραφές από τον μεγαλομέτοχό του, καλείται να σπριντάρει για την απόκτηση έτοιμων παικτών.

Με βάση τα ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ του και οι θέσεις για τις οποίες αναζητεί ποδοσφαιριστές είναι στο κέντρο της άμυνας, δεξί και αριστερό μπακ και κεντρικούς μέσους τόσο με προσόντα στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό. Συνεπώς φαίνεται πως επί του παρόντος, και με βάση τις αποχωρήσεις, έχει δημιουργηθεί ανάγκη για τουλάχιστον πέντε παίκτες.

Όπως είχε προαναγγείλει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, η ομάδα επρόκειτο να έχει ολοκληρώσει τρεις με τέσσερις μεταγραφές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Το ημερολόγιο δείχνει σήμερα 6 Ιουνίου και πλην της επιστροφής του Ζέκα, δεν έχει αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής.

Ασφαλώς το γεγονός πως στο οργανόγραμμα της ομάδας υπάρχει πλέον ο Γιάννης Παπαδημητρίου, όπως αναφέρει ο Αποστόλης Λάμπος στο σχετικό άρθρο στο novasports.gr, λύνει λίγο τα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με το κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει μιας πολύ απαιτητικής χρονιάς. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει λόγο στην τελική απόφαση για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, και πλέον η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται πιο γρήγορα σε σχέση με τις προηγούμενες μεταφραφικές περιόδους.

Με εννέα μέρες να μένουν μέχρι τα μέσα του Ιουνίου, φαντάζει δύσκολο να έχουν κλείσει τρεις ή τέσσερις παίκτες που θα μπουν στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα. Εκτός αν από όλη την ομάδα τηρείται σιγή ιχθύος και όπως ξαφνικά ανακοινώθηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, έτσι θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και ποδοσφαιριστές. Ο Λινγκρ και ένας αριστερός μπακ είναι πάντως οι κινήσεις που δουλεύονται πυρετωδώς τις τελευταίες ώρες.

Όπως και να’χει η τρέχουσα εβδομάδα αλλά και η επόμενη είναι οι καθοριστικές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του “Τριφυλλιού”, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο χρόνος θα λειτουργεί κατά της ομάδας και της εύρυθμης προετοιμασίας της ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, κάτι που πέρσι στοίχισε τόσο στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, όσο και μεσούσης της σεζόν στο πρωτάθλημα.