ΕΠΣ Ξάνθης: Πήρε την έγκριση της ΓΓΑ και επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Απόλλων Διομήδειας

Ο Απόλλων Διομήδειας ξεκινησε την περσινη σεζόν στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά στα μισά αυτής αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα λόγω της μη ένταξής του στο μητρώτο της Γενικης Γραμματείας Αθλητισμού.

Παρόλα αυτά συνέχισε τις δράσεις του, κυρίως όμως συνέχισε τις νομικές κινησεις και εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια που σημαίνει ότι θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στα αγωνιστικά ποδοσφαιρικά δρώμενα. Και θα επιστρέψει από την Β’ Κατηγορία, αφού αυτονόητα υποβιβάστηκε από την Α’ όπου θα αγωνιζόταν την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η Διομήδεια μάλιστα έκανε ανάρτηση προαναγγέλοντας την επιστροφή:

Μετά και από της τελευταίες κινήσεις της διοίκησης του Γιώργου Σαμπανίδη βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στα υπόλοιπα σωμάτια που έχουν πάρει την έγκριση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και την πιστοποίηση της εγγραφής στο μητρώο ποδοσφαίρου και της Γ.Γ.Α..

Πλέον η ομάδα μας ξεκινάει της κίνησης για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα την βρεί να αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου και να διεκδικήσει επάξια την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται..

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Σαμπανιδης Γεώργιος μαζί με τον προπονητή μαςΣτράτο Κωνσταντινίδη (που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και την νέα σεζόν) και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Γενιδάκης ψάχνουν τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το ήδη δυνατό υπάρχων ρόστερ και θα μπούνε δυναμικά στην νέα αγωνιστική περίοδο όποτε οριστεί η έναρξη..