Απάντηση Δάγκα σε Χατζημεστή: «Μια μικρή μειοψηφία διαμαρτυρήθηκε για την ψηφοφορία μέσω facebook μέσα από το facebook»

Την δική του απάντηση στην διαμαρτυρία του Συλλόγου Παλαιμάχων και τον πρόεδρό του Μπάμπη Χατζημεστή για την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανάδειξη του νέου εμβλήματος της ομάδας έδωσε ο ταμίας του νέου ΔΣ του ΑΟΞ Παύλος Δάγκας.

«Στις εξαγγελίες της νέας διοίκησης είχαμε πει ότι ο κόσμος θέλουμε να είναι μέτοχος στην λήψη αποφάσεων για σημαντικά θέματα. Ετσι δώσαμε την δυνατότητα στον κόσμο. Ενώ στο παρελθόν δεν είχε υπάρξει καμία αντίδραση σε αντίστοιχες αλλαγές, από κανέναν φορέα είτε είναι Σύλλογος Παλαιμάχων είτε οτιδήποτε, εμφανίστηκε τωρα μια μικρή μάζα, μια μειοψηφία, που αντιδρά μόνο και μόνο προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις. Μάλιστα, τέθηκε θέμα ότι η ψηφοφορία έγινε στο facebook και αυτοί που αντιδράσανε, αντιδράσανε μέσα από το facebook. Την απάντηση τους την έδωσε ο κόσμος με την συμμετοχή του στην ψηφοφορία και τις αλληλεπιδράσεις την ανάρτηση της ομάδας. Εντεκα χιλιάδες άτομα προσέλκυσε η δημοσίευση στο facebook, αλληλεπίδρασαν 9.000 άτομα και ψήφισαν κοντά στα χίλια. Είναι μια αποδειξη ακόμα ότι ο σύλλογος ανοίγει, δεν ειναι πλέον ένα κλειστό κλαμπ», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Δάγκας μιλώντας στηην ραδιοφωνική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη.

Ο ταμίας του ΑΟΞ συμπλήρωσε: «Πάντα θα υπάρχει στην Ελλάδα ο οποίος δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Εμείς βλέπουμε ότι η μεγάλη μάζα συμφωνεί με αυτό που πάμε να κάνουμε. Σε αλλαγές σημάτων απο παλαιοτερες διοικησεις δεν παρενέβη ποτέ κανένας, πόσω μάλλον ο Σύλλογος Παλαιμάχων. Δεν είδα να υπάρχει τότε αντιδραση και ξαφνικά βλέπουμε να υπάρχει τώρα. Η ουσία είναι ότι η νέα σελίδα ήρθε στον ΑΟΞ – και ήρθε με σοβαρότητα και διαφάνεια».

Σε ερώτηση για το καθεστώς του γηπέδου του ΑΟΞ, ο Παύλος Δάγκας απάντησε: «Το γήπεδο είναι στην κυριότητα του Ερασιτέχνη ΑΟΞ. Πρόθεσή μας είναι ο ΑΟΞ να αγωνίζεται στο γήπεδο και αν κάποια άλλη ομάδα, είτε είναι ο Ορφέας είτε κάποια άλλη ομάδα, θέλει να αγωνίζεται, μπορεί κάθε δεύτερη Κυριακή να αγωνίζεται στο γήπεδο. Αλλά μόνο για τους αγώνες, κάθε δεύτερη Κυριακή. Ακόμα και ο ΑΟΞ και τα τμήματα υποδομής του δεν θα προπονούνται σε αυτό το γήπεδο αλλά στο Σαλέ. Εμείς θα οδηγηθούμε σε μια κατεύθυνση να προχωρήσουμε σε αλλαγές, σε πρώτη φάση στον αγωνιστικό χώρο».