Με «κομβικές» Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου πέτυχε πρόκριση σε Μουντιάλ, Euro και Ευρωπαϊκούς Αγώνες η Εθνική Μπιτς Χάντμπολ

Την 6η τιμητική θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Ναζαρε της Πορτογαλιας κατέκτησε η Εθνική Μπιτς Χαντμπολ Γυναικών.

Στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από τη Νορβηγία με 2-0 σετ (29-23, 24-22). Τους πόντους της Ελλάδας σημείωσαν: Μάστακα 15, Κερλίδη 14, Μούρνου 10, Τροχίδου 4 και Ν. Κεπεσίδου 2.

Κομβικής σημασίας ήταν ωστόσο πιο πριν η επικράτηση επί της Κροατίας με 2-0 σετ (20-14, 25-13). Σε αυτον τον αγωνα 12 πόντους πέτυχε η Μούρνου, από 10 πόντους Μάστακα και Μάγδα Κεπεσίδου, 8 πόντους η Σεβδίλη. 4 πόντους η Νικολίνα Κεπεσίδου και 1 η Κερλίδη.

Χάρη στην έκτη θέση η Εθνική Μπιτς Χαντμπολ εξασφάλισε την συμμετοχή της στους Ευρωπαϊκούς Αγωνες της Κοακοβίας, που θα διεξαχθούν το φετινό καλοκαίρι (21 Ιουνίου με 2 Ιουλίου). Επίσης, στο Μουντιάλ του 2024 αλλά και στο Euro του 2025.

Και ολα αυτα χωρις πολλές προπονήσεις, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα αυτη έχει από την φύση της ταλέντο για να βρίσκεται σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του διαρκώς αναπτυσσόμενου αυτου παραλιακού αθλήματος.

Τα συγχαρητήρια της απέστειλε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: