Σούπερ Καπ Αστυνομικών Διευθύνσεων: Η συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο αγώνα στο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον φετινό τελικό του Σουπερ Καπ των Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας, ανάμεσα στους πρωταθλητές του παραρτήματος Βόρειας Ελλάδος που ειναι η Αστυνομική Διευθυνση Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας και στους πρωταθλητές της Νότιας Ελλάδας, που είναι η Αστυνομική Διευθυνση Αερολιμένα Αθηνών.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την συμμετοχή των προπονητών και των αρχηγών των δύο ομάδων. Από την διοργανώτρια Αθλητική Διεύθυνση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος εκφράστηκαν ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης που έχει σταθεί αρωγός στην διοργάνωση και την φιλοξενεί για τρίτη φορά.

Οι άνθρωποι από την αθηναϊκή ομάδα ευχαρίστησαν για την φιλοξενία την Διευθυνση της Αλεξανδρούπολης και εξήγησαν ότι τέτοιοι αγώνες προάγουν τον αστυνομικό αθλητισμό και περνούν το μήνυμα ότι «οι αστυνομικοί δεν είμαστε μόνο όσα προβάλουν τα κανάλια αλλα και άνθρωποι με συναισθήματα, όπως προβάλλονται μέσα από τον αθλητισμό». Μάλιστα ο αρχηγός της Διευθυνσης Αερολιμένα Αθηνών αποκάλυψε ότι φοίτησε στην Σχολή της Κομοτηνής και είχε έρθει πριν 15 χρόνια τότε για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Έβρου ευχαριστώντας επίσης την Αθλητική Διευθυνση, εξέφρασαν την χαρά τους που μπορούν να συναντήσουν έτσι συναδέλφους από την Αθήνα για μη υπηρεσιακούς λόγους. Οπως διευκρίνισε ο κοουτς, η νέα ομάδα της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας απαρτίζεται από πολλούς νέους παίκτες. Ωστόσο στον τελικό αυτόν του Σουπερ Καπ θα έχει κάποιες απουσίες παικτών του Ορέστη Ορεστιάδας (λόγω των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική) ενώ έχει και το μειονέκτημα σε σχέση με τους Αθηναίους ότι στην Βόρεια Ελλάδα λόγω της ιδιοσυγκρασίας του πρωταθλήματος γίνονται λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με εκείνα της Νότιας Ελλάδος.

Ο τελικος του Σουπερ Καπ διεξάγεται στις 16:30 το απόγευμα στο Φώτης Κοσμάς και η νικήτρια ομάδα κατακτά τον άτυπο τιτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας.