Σημαντικές διακρίσεις για Χαρά Ελευθερίου και Φώτη Γεωργιάδη από την Κομοτηνή σε Πανελλήνιο Σωματικής Διάπλασης στην Κρήτη

Μία πρωτιά και μία τέταρτη θέση είχε η Κομοτηνή το Σάββατο 27 Μαΐου στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου διεξήχθη το πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης και Fitness «Μr Κρήτη 2023» με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που διοργανώνεται από το 1984.

Στην κατηγορία Women’s μπικίνι η Κομοτηναία Χαρά Ελευθερίου κατέλαβε την πρώτη θέση και ο επίσης Κομοτηναίος Φώτης Γεωργιάδης στην κατηγορία classic body bυilding κέρδισε την τέταρτη θέση, στην πρώτη τους συμμετοχή.

Θέλοντας να προωθήσουν τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής οι δύο νέοι κατάφεραν μαζί να διακριθούν με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο τους.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Χρόνος», η προετοιμασία που ακολούθησαν ήταν σκληρή και περιλάμβανε 1,5 χρόνο άσκηση με βάρη και αερόβια όπως και αυστηρή διατροφή.

Οι αθλητές ακολουθούν δύο ειδών διατροφές, η πρώτη περιλαμβάνει πολύ φαγητό για την αύξηση της μυϊκής μάζα και η δεύτερη ξεκινάει τέσσερις μήνες πριν από τον αγώνα και αποσκοπεί στην σωματική γράμμωση, όπως ενημέρωσε η Χ. Ελευθερίου. Επίσης, ακολούθησαν προπόνηση και για την ορθή στάση του σώματος κατά τη διαδικασία της πόζας.

Οι δύο αθλητές θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους και δεν αποκλείουν να βρεθούν ξανά στην σκηνή στα πλαίσια κάποιοι άλλου πρωταθλήματος.