ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Σήκωσε την κούπα του Πρωταθλήματος Ανδρών και αμέσως μετά κρέμασε τα παπούτσια του ο αρχηγός της «Σάντα»

Την απόφασή του να εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση έκανε γνωστή στο τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο ιστορικός αρχηγός της Μπάμπης Ζωτίδης.

Μάλιστα, γνώρισε το standing ovation από τους συμπαίκτες του αλλά και τους φιλάθλους στο γήπεδο, αφού ο κόουτς Λεωνίδας Μαγιάννης επέλεξε να τον αντικαταστήσει και να τιν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση της τελευταίας αναμέτρησης με την Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Λίγο αργότερα, ήταν αυτός που μαζί με τους δύο… υπαρχηγούς Γιάννη Σουλίδη και Νίκο Μητρούλη σηκωσαν στον αέρα του κλειστού της Καλαμίτσας το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την σεζόν 2022-2023.

«Όλοι οι αθλητές και ο κόσμος στην κερκίδα σηκώθηκαν όρθιοι και απέδωσαν το θερμότερο χειροκρότημα τους στον αρχηγό της ομάδας μας, που θα μείνει αξέχαστος για το πάθος του και τη μαχητικότητα του!!! Άλλωστε μαζί με τον υπαρχηγό της ομάδας μας Γιάννη Σουλίδη είναι οι μόνοι που συμμετείχαν ως αθλητές και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών 2011-2012», ανέφερε στα social media η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, που ως πρωταθλήτριας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ εξασφάλισε και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορια.