ΕΠΣ Ξάνθης: Δια χειρός «Μισέλ» τιμήθηκε ο «ψηλός» Γιάννης Ρούφος στον τελικό ανάμεσα στις δυο μεγάλες του αγάπες

Τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Γιάννη Ρούφο επέλεξε να τιμήσει η διοίκηση της Βιστωνίδας στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στο Ορφέα και τον ΑΟΒ.

Ο Ρούφος είναι ένας μεγάλος μαχητής της ζωής, αφού το τελευταίο διάστημα και αφοτου χτυπήθηκε άγρια από τη μοίρα χάνοντας την σύζυγό του, έχει αφιερωθεί στην σωστή ανατροφή των παιδιών τους που έμειναν ορφανά σε τόσο μικρή και τρυφερή ηλικία.

Ωστόσο και τα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στα γήπεδα, διακρινόταν για το ήθος του αλλά και το πνεύμα συνεργασίας και συμπαράστασης στους συμπαίκτες του. Φόρεσε για πολλά χρόνια την φανέλα της Βιστωνίδας, με την οποία μάλιστα είχε αγωνιστεί προ 14ετίας στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο και τότε τον Ορφέα Ξάνθης.

Στην συνέχεια φόρεσε και την φανέλα του Ορφέα και την τίμησε, κατακτώντας τίτλους και πρωταγωνιστώντας τις πρώτες πέντε σεζόν τις παρουσίας του στην Γ’ Εθνική. Ως πρόσωπο που αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις φιναλίστ του τελικού, η Βιστωνίδα επέλεξε να τιμήσει τον Γιάννη Ρούφο στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην εικόνα της Ξάνθης Sport, το αναμνηστικό δώρο ανέλαβε να παραδώσει στον παλαίμαχο γκολκίπερ ένας παράγοντας που επίσης έχει συνδέσει το όνομά του και με τις δυο φιναλιστ: ο νυν πρόεδρος της Βιστωνίδας Μιχάλης Χατζηκλεάρχου , ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε αναλάβει πρόεδρος στον Ορφέα Ξάνθης.