Super League: Θρακιώτικος ορισμός στο ματς ΑΕΚ-Βόλος της Opap Arena όπου κρίνεται το φετινό πρωτάθλημα

Δεν κατάφερε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, μετά την επιστολή του Τσέφεριν στον Μπαλτάκο περί παύσης της συνδρομής από την UEFA, να βρει Εlite ή Α’ Κατηγορίας UEFA διαιτητή για τους αγώνες της τελευταίας ημέρα των playoffs.

H μόνη παρουσία αλλοδαπού διαιτητή θα είναι αυτή του Πορτογάλου, Αντρέ Ναρκίσο, ως VAR στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Εκτός ωστόσο του ότι η ΚΕΔ δεν όρισε αλλοδαπούς διαιτητές, στους δύο από τους τρεις αγώνες όρισε Έλληνες διαιτητές εκτός της λίστας των επτά διεθνών διαιτητών (διαιτητών UEFA), που διαθέτει η ΕΠΟ!

Συγκεκριμένα στην Τούμπα ορίστηκε ο Ευαγγέλου και στη “Λεωφόρο” ο πρώην της ΕΠΣ Ξάνθης Θανάσης Τζήλος. Στο ΑΕΚ – Βόλος, όπου με έστω έναν βαθμό η ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα, ορίστηκε να διευθύνει το ματς με Μανούχος με πρώτη βοηθό την πρώην της ΕΠΣ Θράκης Χρύσα Κουρομπίλια και δεύτερο τον Σπυρόπουλο. Ο Μαλουτας θα είναι 4ος, στο VAR οι Παπαδόπουλος και Παπαδάκης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ως παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μανώλης Ταπαντζάς της ΕΠΣ Θράκης.

Τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που θα κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση και υπό προϋποθεση θα πάρει το ευρωπαϊκο εισιτήριο που οδηγεί στo Europa League, ορίστηκε Άγγελος Ευαγγέλου. Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με τέταρτο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.

Οπως προαναφέρθηκε, ο Τζήλος ορίστηκε διαιτητή στο Παναθηναϊκός-Άρης, με τους Απτόσογλου, Καραγκιζόπουλο βοηθούς, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Τσαγκαράκη και Μπουξμπάουμ. Ολα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ διεξάγονται την Κυριακή στις 20:00 το βράδυ.