Volley League: Επιβεβαίωση και για Κασαμπαλή στον Παναθηναϊκό! Η πρώτη δήλωση του Εβρίτη πασαδόρου ως παίκτη του τριφυλλιού

Πριν περάσουν 24 ώρες από το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση (και) του Σταύρου Κασαμπαλή.

O Εβρίτης, διεθνής με την Εθνική ομάδα Πασαδόρος, αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του “τριφυλλιού” μετά από εκείνες του επίσης Εβρίτη Γρηγόρη Κοντοστάθη αλλά και των Βουλκίδη, Επ και Πρωτοψάλτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει: 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Σταύρο Κασαμπαλή για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το αντρικό τμήμα βόλεϊ.

Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση του διεθνή Έλληνα πασαδόρου Σταύρου Κασαμπαλή.
Ο 28χρονος (1.91μ.) πασαδόρος αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο στα εγχώρια όσο και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, o Σταύρος Κασαμπαλής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ενσωματώνομαι στην μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού. Τα ηνία του Παναθηναϊκού είναι στα χέρια ανθρώπων που μόνο την εξέλιξη και το καλό του τμήματος επιδιώκουν. Οπότε αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει πολλά για μένα. Εύχομαι με το νέο ξεκίνημα να βγάλουμε όση περισσότερη ποιότητα γίνεται μέσα στο γήπεδο και με προσήλωση και σοβαρότητα να καταφέρουμε όλους τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού δίπλα μας, να μας δίνει ώθηση όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια με τόση επιτυχία. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία!»