Νέες σπόντες Μπαχαρίδη για το θέμα Γκέκα: «Εγώ είμαι εντάξει με την συνείδησή μου, περίεργος ο χρόνος διάδοσης των σεναρίων»

Σε νέα ακόμα πιο ηχηρή παρέμβαση προχώρησε ο προπονητής του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης, μετά τα σενάρια του τελευταίου 48ωρου για επικείμενη αντικατάστασή του και την τουλάχιστον… ανεμική αντίδραση-ανακοίνωση της ομάδας.

Μπορεί ο αντιπρόεδρος του Πανθρακικού Γιώτης Ξενοδοχίδης να διέψευσε το πρωί στο ThrakiSportS οποιαδήποτε αντικατάσταση Μπαχαρίδη, ωστόσο η ζημιά φαίνεται να έχει γίνει και το θέμα δεν άφησε ασχολίαστο ο ίδιος ο Μπαχαρίδης μιλώντας στον «Παρατηρητή».

Σε ερώτημα που δέχθηκε για το πως νιώθει ο ίδιος με δεδομένο ότι «τα τελευταία 24ωρα ακούγεται έντονα πως ο Πανθρακικός θα κινηθεί με άλλο πρόσωπο στον πάγκο και μάλιστα Μέσα της Αθήνας έκαναν λόγο για συμφωνία με τον Φάνη Γκέκα», ο Μπαχαρίδης απάντησε:

«Σίγουρα με δεδομένο πως δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Εγώ ξέρω πως με τον εαυτό μου είμαι εντάξει γιατί έκανα το χρέος μου στην ιστορία της ομάδας. Το μυαλό μου είναι στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και θέλω να κλείσουμε τη σεζόν με ένα ακόμα τρόπαιο».

Σε νέο ερώτημα αν όλη αυτή η φημολογία του αφήνει πικρία, όχι απλά δεν το διέψευσε αλλά σχολίασε: «Θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι σωστό, όχι μόνο τα σενάρια αντικατάστασης αλλά και ο χρόνος διάδοσης τους, γιατί έχουμε ακόμα ένα κύπελλο μπροστά μας.  Παρόλα αυτά, νιώθω γεμάτος για ότι έχω κάνει την τελευταία 3ετία στον Πανθρακικό και όπως προείπα είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και τη συνείδηση μου».

Κοινώς ο ίδιος έχει ήσυχη την συνείδησή του, πιθανά κάποιοι άλλοι δεν θα έπρεπε να αισθάνονται το ίδιο με όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην ομάδα του Πανθρακικού παραμονές του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.