ΕΠΣ Έβρου: Επινίκεια ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολη με… σπόντες για τον Ορέστη Ορεστιάδας!

Ανακοίνωση-απολογισμό για όλη τη σεζόν έκανε η Αλεξανδρούπολη FC που παρά τον υποβιβασμό από την Γ’ Εθνική, κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με το τρόπαιο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Μαΐου, άφησε σπόντες για την τιμιότητα του Ορέστη.

Συγκεκριμένα, με δύο υστερόγραφα στο τέλος της ανακοίνωσης, έγραψε: «Το Fair play πρέπει να τηρείται σύμφωνα με τους κανόνες και όχι για θέατρο και συνεχόμενη καθυστέρηση», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για το Ευ αγωνίζεσθαι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες το 2023 παίζονται με 1 μπάλα και όχι με 2-3 (τόσες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο όταν το σκορ ήταν 4-3 υπέρ των γηπεδούχων)».

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Αλεξανδρούπολη F.C κλείνοντας την χρόνια θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους της που εργάστηκαν σκληρά σε όλους τους τομείς ( αγωνιστικά – εξωαγωνιστικά ).

Μπορεί η σωτηρία της ομάδας στη Γ´ εθνική να μην επιτεύχθηκε αλλά στον αθλητισμό άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις, κάποιες φορες πανηγυρίζεις και κάποιες στεναχωριέσαι .

Η ομάδα μας συνεχίζει δυναμικά με όραμα για την επόμενη μέρα . Δυναμώνει διοικητικά (θα υπάρξουν ανακοινώσεις) ώστε να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία… Εκεί που ευχόμαστε να βρεθεί ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας και να εκπροσωπήσει το νομό μας στην κατηγορία της Γ Εθνικής. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου που ξεκινάνε στις 15 Μαΐου.

Όσον αφορά τον τελικό κυπέλλου, η διοίκηση της ομάδας θέλει να συγχαρεί τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση του τροπαίου μέσα στην έδρα του Ορέστη παρουσία 2.000 κόσμου .

Παράλληλα

συγχαρητήρια αξίζουν και στην ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ για την άρτια διοργάνωση του τελικού αλλά και τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη Βασίλειο για την φιλοξενία . Ελπίζουμε σε μία παρόμοια διοργάνωση στη πόλη μας τα επόμενα χρόνια .

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη καθώς και τους συμβούλους της παράταξης κ. Ιτζεπελίδου και κ. Ναιτίδη για την παρουσία και την στήριξη τους.

Υ.Γ1. Το Fair play πρέπει να τηρείται σύμφωνα με τους κανόνες και όχι για θέατρο και συνεχόμενη καθυστέρηση.

Υ.Γ2. Για το Ευ αγωνίζεσθαι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες το 2023 παίζονται με 1 μπάλα και όχι με 2-3 (τόσες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο όταν το σκορ ήταν 4-3 υπέρ των γηπεδούχων)».