Super League: Γράφει ιστορία ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την 120η νίκη του ως ο πολυνίκης προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι έτσι και αλλιώς ο προπονητής με τα περισσότερα τρόπαια στον πάγκο του Δικεφάλου. Κερδίζοντας όμως τη Δευτέρα τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό έφτασε στις 120 νίκες ως προπονητής του ΠΑΟΚ και ισοφάρισε το ρεκόρ του Άγγελου Αναστασιάδη.

Μάλιστα, ο πρώην κόουτς της Ξάνθης ισοφάρισε σε νίκες τον σημερινό αντιπρόεδρο της της ασπρόμαυρης ΠΑΕ σε λιγότερα συνολικά παιχνίδια. Ο 54χρονος τεχνικός πανηγύρισε 120 νίκες σε 195 παιχνίδια ενώ ο Μακεδόνας προπονητής έφτασε στον ίδιο αριθμό νικών σε συνολικά 213 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λουτσέσκου χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Δικεφάλου και όπως υπενθυμίζει ο Σάββας Τζιομπάνογλου στο Sport24, έχει δυο ευκαιρίες μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου στα παιχνίδια με Ολυμπιακό στην Τούμπα και την ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου είναι αυτός που έχει οδηγήσει ήδη τον ΠΑΟΚ στις περισσότερες νίκες στο Κύπελλο έχοντας μέχρι τώρα 22 στο θεσμό και δύο κατακτήσεις του τροπαίου. Και έχει ήδη προσπεράσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που είχε σταματήσει στις 21 νίκες κυπέλλου ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Και δεν είναι μόνο το Κύπελλο, καθώς με την περυσινή πορεία μέχρι τους 8 του Conference League o Λουτσέσκου έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες ευρωπαϊκές νίκες 13 στον αριθμό στην άκρη του πάγκο του ΠΑΟΚ.