Super League: Το πανηγύρι ξεκίνησε για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ με Μάνταλο και Αθανασιάδη να γιορτάζουν στα αποδυτήρια του Βικελίδης

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με σκορ 1-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό πανηγυρίζει το πρωτάθλημα.

Η μόνη πιθανότητα να μην το πάρει, γιατί μαθηματικά δεν έχει τελειώσει, θα είναι να ηττηθεί από τον Βόλο στην «Αγιά Σοφιά» και ο Παναθηναϊκός να κερδίσει στη Λεωφόρο τον Άρη, κάτι που απλά… δεν υπάρχει.

Στα αγωνιστικά, ο Γκρέι με εκτέλεση πέναλτι και κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 17′, όμως η Ένωση που είχε πολλές φάσεις -πριν και μετά- αντέδρασε άψογα επιθετικά (άφησε κάποια κενά στα μετόπισθεν στο πρώτο μέρος) και γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τα γκολ των Φαν Βέερτ (23′) και Τσούμπερ (43′), ενώ ο Ολλανδός φορ είχε και δοκάρι στο 65′.

Οι παίκτες της Ένωσης έχουν ξεκινήσει ήδη τα πανηγύρια στα αποδυτήρια του «Βικελίδης», με τους Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Αθανασιάδη να το γιορτάζουν στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες τους, ενώ το γλέντι αναμένεται να συνεχιστεί περίπου στις 01:30, όταν η αποστολή της Ένωσης θα προσγιωθεί στο «Ελ. Βνιζέλος».