ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η Σάντα πρωταθλήτρια στο… τετράγωνο! Γιόρτασαν οι άνδρες τον τίτλο στα αποδυτήρια με… το κύπελλο των Παίδων

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος μια αγωνιστική πριν το φινάλε της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών γιορτάζει από το βράδυ της Κυριακής η Αγία Βαρβάρα.

Μάλιστα, οι παίκτες της πανηγυρισαν στα αποδυτήρια με ένα κύπελλο, αν και ακόμα δεν τους έχει γίνει η απονομή. Ήταν το κύπελλο που κατέκτησε η παιδική ομάδα, στην οποία έγινε η απονομή της Πρωταθλήτριας Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Συνεπώς, πρωταθλητρια η Σαντα εις το… τετράγωνο, εις διπλούν, για την σεζόν 2021-2023. Σε σχετική ανακοίνωση – ενημέρωση για το παιδικο πρωτάθλημα, η ομάδα της Σάντα αναφέρει:

«Πριν από την αγωνιστική αναμέτρηση της ανδρικής μας ομάδας πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εορταστικό και πανηγυρικό κλίμα η απονομή του Πρωταθλήματος Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην ομάδα μας !!!

Η παιδική μας ομάδα αποτελούμενη από 19 αθλητές είναι back to back πρωταθλήτρια αφού κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι κερκίδες των Ποταμουδίων αποδείχθηκαν πολύ μικρές για να στεγάσουν τον κόσμο που ήρθε να συγχαρεί και να καμαρώσει την απονομή των αθλητών μας… Η χαρά και η συγκίνηση στο πρόσωπο τους είναι το καλύτερο χειροκρότημα για τους κόπους τους!!!

Οι πρωταθλητές Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ για το έτος 2022-2023 με την ομάδα ΜΠΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ είναι οι :
Αυγερινός Όμηρος
Βαρελίδης Παναγιώτης
Βαρώνας Νικόλαος
Ελευθεριάδης Σπυρίδων
Ιωσηφίδης Κωνσταντίνος
Καλέας Άγγελος
Καλογιάννης Αριστείδης
Μαγγόπουλος Θωμάς
Μόμτσος Κωνσταντίνος
Παπαδόπουλος Πρόδρομος
Παπουτσής Νικόλαος
Ραξενίδης Ευάγγελος
Γεωργιάδης Ανέστης
Μεζίνι Ανδρέας
Χατζηνικολάου Κωνσταντίνος
Ουζουνγιώργης Νικόλαος
Αποστολίνας Χαράλαμπος
Χατζηαβραμίδης Αλέξανδρος
Χάιτας Γρηγόριος (Αρχηγός)

Για την τεράστια επιτυχία αυτή συγχαίρουμε το προπονητικό team της ομάδας μας αποτελούμενο από τους :
Coach Λεωνίδας Μαγιάννης
Assistant Coach Χρήστος Μυτικόπουλος
Strength and conditioning coach Θωμάς Γαζέτης
General Manager Κωνσταντίνος Μανιός
Έφορος Παιδικής ομάδας Ηλίας Θανάση

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, επιμονής και υπομονής κάτω από την καθοδήγηση του εξαιρετικού προπονητικού μας team!!!

Επίσης κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν οι πέντε αθλητές μας που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι, με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας Σπανδωνίδης Χρήστος, Παπακυριακού Χαράλαμπος, Παπακυριακού Πέτρος, Μπιλικαϊδου Βασιλεία και Σταματίου Βάσια, αλλά και η γρηγορότερη αθλήτρια 100 μέτρων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ομάδας Κορασίδων μας Κοτάνη Μελπομένη !!!».

Πλέον η ομάδα παίδων της Σάντα θα δώσει προκριματικούς αγώνες στις 18-20 Μαΐου στη Χαλκιδική όπου θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας και Χαλκιδικής με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων!!!