Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Μετά από αγωνιστική θρίλερ αναδείχθηκε η «Σαλονικιώτισσα» αντίπαλος Πετεινού, Σιδηροχωρίου και Ορέστη

Μετά από μια τελευταία αγωνιστική θρίλερ, η Νίκη Ευκαρπίας αναδείχθηκε πρωταθλήρια της ΕΠΣ Μακεδονίας και θα είναι η αντίπαλος των Ορέστη Ορεστιάδας, Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και Άρη Πετεινού στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ στην Γ’ Εθνική.

Η Νίκη Ευκαρπίας στην τελευταία αγωνιστική έχοντας 31 βαθμούς υποδεχόταν στην έδρα της την ΑΕ Ευόσμου, που ήταν μόλις έναν βαθμό πίσω της. Όπως γίνεται αντιληπτό ήταν ένα ντέρμπι κορυφής που έκρινε τον τίτλο, αφού σε περίπτωση νίκης της φιλοξενούμενης ομάδας, αναδεικνυόταν εκείνη πρωταθλήτρια ενώ καραδοκούσε και η Αναγέννηση Επανομής που επίσης είχε 30 βαθμούς και έπαιζε με την Δόξα Ασσήρου, την οποία και κέρδισε με 1-0.

Εν τέλει η Νίκη Ευκαρπίας (κεντρική φωτο το συνθημα που έχει στην έδρα της) επικράτησε της ΑΕ Ευόσμου με 2-1 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας με 34 βαθμούς έναντι 33 της Αναγέννησης Επανομής, που ως δευτεραθλήτρια θα διεκδικήσει και αυτή την άνοδο στην Γ΄Εθνική αλλά μετέχοντας στα μπαράζ με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονιας. Τρίτη και εκτός μπαράζ με 30 βαθμούς έμεινε η ΑΕ Ευόσμου.

Βάσει του προγράμματος, η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας Νίκη Ευκαρπίας έχει ρεπό την 1η αγωνιστική την άλλη Κυριακή 14 Μαΐου, ενώ την Τετάρτη 17 του μήνα θα υποδεχθεί τον Άρη Πετεινού. Εντός έδρας θα παίξει για την 6η αγωνιστική και με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ενώ μια αγωνιστική πιο πριν θα ταξιδέψει στην Ορεστιάδα για την αναμέτρηση με τον Ορέστη.