Ανακάτεψε πιο πολύ τα πράγματα η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Δεν διαψεύδει για Γκέκα, σχεδόν προαναγγέλει τέλος Μπαχαρίδη

Μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων από ιστοσελίδες της Νότιας Ελλάδας για συμφωνία της διοίκησης του Πανθρακικού με τον Φάνη Γκέκα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και λίγο αφότου έκανε αναπαραγωγή αυτών των δημοσιευμάτων και το ThrakiSportS αναδεικνύοντας το θέμα στην γεωγραφική έδρα της ομάδας, εκδόθηκε ανακοίνωση από τον Πανθρακικό.

Ωστόσο γεγονός είναι ότι η ανακοίνωση αυτή κάθε άλλο παρά διαψεύδει τα δημοσιεύματα, αλλά αντίθετο μπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και σχεδόν… προαναγγέλει την αποχώρηση του Νίκου Μπαχαρίδη από τον πάγκο του Πανθρακικού μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Το μόνο που διευκρινίζεται είναι αυτό που ανέφερε το ThrakiSportS κατά την απαπαραγωγή της είδησης, ότι ο «Μπάχα» παραμένει κόουτς για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, την άλλη εβδομάδα. Ωστόσο, όπως τονίζεται, αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός «σε προπονητικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο», όπως αναφέρεται. Κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει μάλλον ότι «θα αλλάξει ο προπονητής».

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του Πανθρακικού θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια σε μια σειρά δημοσιευμάτων που έχουν εμφανιστεί εδώ και λίγες ώρες οφείλει να ξεκαθαρίσει πως μέχρι τις 14 Μαϊου προπονητής της ομάδας μας είναι ο Νίκος Μπαχαρίδης, με στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Εν συνεχεία θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν σε προπονητικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο με στόχο να φτάσει ο Πανθρακικός όσο το δυνατόν ψηλότερα…».