Μπαράζ δημοσιευμάτων από μεγάλες ιστοσελίδες για συμφωνία Πανθρακικού με Φάνη Γκέκα για την τεχνική ηγεσία

Μπαράζ δημοσιευμάτων έχει προκύψει την τελευταία ώρα σε μεγάλες αθηναϊκές ιστοσελίδες όπως το sportfm και το sdna, βάσει των οποίων ο Φάνης Γκέκας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού.

Πηγή όλων αυτών των δημοσιευμάτων αποτελεί «αποκλειστικό», όπως διαφημίζεται, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportstonoto» του Σωτήρη Γεωργούτζου. Μια ιστοσελίδα που έχει τις επιτυχίες της, έχει όμως πέσει και σε σοβαρά ατοπήματα στο παρελθόν.

Γράφει το sporstonoto με τίτλο «Αποκλειστικό – Ο Γκέκας στον Πανθρακικό»:
«Την τεχνική ηγεσία  του… Πανθρακικού ανέλαβε ο Φάνης Γκέκας, σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες  του Sportstonoto.gr!
Ο κύριος  λόγος  αυτής  της επιλογής  ήταν να φέρει πιο κοντά  στην εν λόγω ομάδα και το μουσουλμανικό στοιχείο της περιοχής,  λόγω  της μεγάλης  του θητείας στην Τουρκία (!).
Περισσότερα και εδώ  προσεχώς…».

Ακολούθησε χρονικά το sport-fm με τίτλο «Ο Φάνης Γκέκας ανέλαβε τον Πανθρακικό»:
«Νέος προπονητής στον Πανθρακικό! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το «sportstonoto», οι Θρακιώτες ήρθαν σε συμφωνία και έχουν προχωρήσει ήδη στην πρόσληψη του Φάνη Γκέκα στην τεχνική ηγεσία.
Πέρα από την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, η διοίκηση έχει ως απώτερο σκοπό να φέρει πιο κοντά τον σύλλογο με το μουσουλμανικό στοιχείο της περιοχής. Με τον Φάνη Γκέκα να έχει μεγάλη θητεία ως ποδοσφαιριστής στην Τουρκία και να κατέχει τις γνώσεις ώστε να βρεθεί κοινό σημείο επαφής».

Λίγα λεπτά μετά μπήκε στο παιχνίδι και το sdna με τίτλο «Στον Πανθρακικό ο Φάνης Γκέκας!»:
«Στον Πανθρακικό ο Φάνης Γκέκας! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sportstonoto, οι Θρακιώτες ήρθαν σε συμφωνία και έχουν προχωρήσει ήδη στην πρόσληψη του Φάνη Γκέκα στην τεχνική ηγεσία.
Πέρα από την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, η διοίκηση έχει ως απώτερο σκοπό να φέρει πιο κοντά τον σύλλογο με το μουσουλμανικό στοιχείο της περιοχής. Με τον Φάνη Γκέκα να έχει μεγάλη θητεία ως ποδοσφαιριστής στην Τουρκία και να κατέχει τις γνώσεις ώστε να βρεθεί κοινό σημείο επαφής».

Ακολούθησε δημοσίευμα και από το συνήθως έγκυρο fosonline με τίτλο «Ο Γκέκας στον πάγκο του Πανθρακικού». Γράφει:
«Σε συμφωνία με τον Φάνη Γκέκα έχει έρθει ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής τα έχει βρει με τον παλαίμαχο επιθετικό και φέρεται να τα έχει βρει μαζί του για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.
Σκοπός της διοίκησης είναι να φέρει την ομάδα πιο κοντά στο μουσουλμανικό στοιχείο της περιοχής και θεωρεί πως με τον Γκέκα θα μπορέσει να βρει ένα σημείο επαφής.
Ποντάρει δηλαδή στο γεγονός πως ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη γειτονική χώρα και θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση»
.

Αν και δεν υπάρχει καμία διαρροή από πλευράς ομάδας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι δεν είναι βέβαιο ότι τη νέα σεζόν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής ο Νίκος Μπαχαρίδης και ότι ενδεχομένως να αναζητηθεί ως προπονητής κάποιο όνομα εκτός νομού. Ωστόσο αυτές οι πληροφορίες απέχουν πολύ από το να υπάρχει ήδη συμφωνία για την διαδοχή του «Μπάχα» με τον Φάνη Γκέκα και να έχει αναλάβει ήδη την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Λαρισαίος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, όπως μεταφέρουν τα νοτιοελλαδίτικα δημοσιεύματα.

Τα δημοσιεύματα προκύπτουν μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, που αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό φετινό στόχο για τον Πανθρακικό μετά την άνετη παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Πάντως, αν υπάρχει βαση στα δημοσιεύματα και επιτευχθεί πράγματι η συμφωνία αυτή, δεν θα είναι η πρώτη φορά που έρχεται ένας… Γκέκας στον Πανθρακικό. Προ οκταετίας μετείχε στο ρόστερ της ομάδας ο τερματοφύλακας Νέστορας Γκέκας, ο οποίος είχε έρθει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκου, κατέγραψε επτά συμμετοχές με την ομάδα Κ19 του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Super League και πλέον βγάζει το ψωμί του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.