Super League: Φώτης Ιωαννίδης… on fire άνοιξε το δρόμο με γκολ για το διπλό του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό άνοιξε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Οι πράσινοι νίκησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Φώτη Ιωαννίδη, Αντράζ Σπόραρ και ανέβηκαν στους 75 βαθμούς, ενώ ο Βόλος παρέμεινε στους 40.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε την ξεκάθαρη υπεροχή του αγώνα όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει κάποια φάση σε γκολ. Στο 4′ και το 8′ τα σουτ του Κώτσιρα και του Μάγκνουσον εκτός περιοχής πέρασαν άουτ και στο 17′ ο Μαντσίνι έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σούταρε εντελώς άστοχα αν και αμαρκάριστος εντός περιοχής. Στο 34′ μετά από στατική φάση ο Κότνικ νίκησε τον Ιωαννίδη και στη συνέχεια ο Βέρμπιτς έκανε «τσαφ» και δεν κατάφερε να κάνει σωστό τελείωμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν από νωρίς. Στα 15” με το «τριφύλλι» να ανοίγει το σκορ. Ο Κώτσιρας είδε το κενό στην πλάτη της άμυνας του Βόλου, ο Μαντσίνι έφυγε από τα δεξιά και με υπέροχη συρτή μπαλιά έδωσε στον Ιωαννίδη ένα εύκολο γκολ. Ο Κομοτηναίος σέντερ φορ από κοντά πέτυχε το 7ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και έλυσε τον γόρδιο δεσμό.

Οι «πράσινοι» πήραν τα πάνω τους, έψαξαν και το δεύτερο γκολ που θα «καθάριζε» το ματς και το πέτυχαν στο 65′. Πάλι δημιουργός ο Μαντσίνι. Ο Αργεντινός σέντραρε από δεξιά, ο Σπόραρ με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 2-0 και έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη που ήθελε έφτασε στους 75 βαθμούς και ετοιμάζεται για τον «τελικό» με την ΑΕΚ την Κυριακή 30 Απριλίου.