Αποκαλύψεις του πατέρα του Δημήτρη Κεραμίτση για τη σχέση του με τον Μουρίνιο: «…του έκανε επισκέψεις στο σπίτι για να τον ψαρώσει»

Ο πατέρας του Δημήτρη Κεραμίτση, Νίκος, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 για τον γιο του, ο οποίος την Τρίτη (25/4) σκόραρε στον τελικό του Κυπέλλου με τη Ρόμα Πριμαβέρα, για την ιστορία του αλλά και για τον «Special one»… Ζοζέ Μουρίνιο.

Αρχικά ο πατέρας του Θρακιώτη σέντερ μπακ μίλησε για τον τελικό στον οποίον ο γιος του σκόραρε και έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του στο 115′:

«Βρέθηκα στη Ρώμη για τον τελικό, ο γιος μου σκόραρε στο 116′ και ήταν από τις λίγες φορές που έχω συγκινηθεί και ας μην ξεχνάμε ότι σκόραρε και απέναντι στην Ίντερ στον ημιτελικό και όπως του είπα, «σου αξίζει να το πάρεις σπίτι να κοιμηθείτε αγκαλιά». Η εξέλιξη που παρουσιάζει μας κάνει να καταλάβουμε την ψυχική δύναμη που έχει, γιατί η χρονιά του δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα».

Για τα στοιχεία που βελτίωσε ο Δημήτρης και εν τέλει αποδείχτηκαν…χρυσάφι, είπε:

«Αυτό που συζητάμε και του είχα πει είναι ότι δεν γίνεται να είσαι κεντρικός αμυντικός και να μην σκοράρεις από στατικές φάσεις, εάν ο Δημήτρης βελτιώσει τις αδυναμίες του το ταβάνι του θα είναι ο ουρανός».

Για τον Μουρίνιο ανέφερε:

«Ένα λάθος που κάναμε είναι ότι δεν ανανεώσαμε ακόμα με την Ρόμα. Για αυτό δεν βλέπουμε τον Δημήτρη στην πρώτη ομάδα όπως πέρσι, αλλά αυτό θα δούμε πως θα μας βγει. Ο Μουρίνιο είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, απαιτητικός. Όταν πέρσι τον είχε βάλει στην πρώτη ομάδα του έκανε επισκέψεις στο σπίτι και τον έλεγε «εμαθα ότι βεντετίζεις» και πήγαινε στη δεύτερη ομάδα. Ήταν από τα mind games, αλλά αυτό δεν ίσχυε και ήθελε να τον ψαρώσει. Στη Ρόμα έχουν 200 προπονητές και αυτός που δύο φορές έκατσε και ασχολήθηκε μαζί του κάνοντας του ατομική προπόνηση ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ θα μπορούσε να το αναθέσει σε κάποιον άλλον προπονητή».