Γ’ Εθνική: Πορεία πρωταθλητισμού με Αποστολίδη στον πάγκο η Δόξα Δράμας! Η ανάρτηση του ξανθιώτη κόουτς

Πορεία πρωταθλητισμού και στατιστικά… πρωτιάς για τη Δόξα Δράμας, στην τελευταία 10άδα αγώνων στον 1ο όμιλο, όπως πόσταρε στα social media ο ξανθιώτης προπονητής της Γιάννης Αποστολίδης.

Οι “Μαυραετοί” είναι πρώτοι σε συγκομιδή βαθμών στην ειδική βαθμολογία… φόρμας, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τροχιά και τη βελτίωσή τους, αλλά και την εξελισσόμενη αντεπίθεση και ανάκαμψη, με 4 απανωτές νίκες, την τελευταία επί του Ορφέα Ξάνθης με το εμφατικό 6-0. 

Οι Δραμινοί, που συνδύασαν φέτος έμπειρο ρόστερ με νέους “ήρωες”, κυρίως γηγενείς, έβαλαν στο… σακούλι 22 βαθμούς σε 10 ματς, με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Συγκομιδή που όχι απλά έφεραν τη Δόξα μακριά από τους κινδύνους, με γρήγορη σωτηρία, αλλά και την εδραίωσαν στην πρώτη πεντάδα (ισοβαθμία με Πανδραμαϊκό), αφήνοντας παρακαταθήκη και υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά, αφού ο “κορμός” υπάρχει.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη άφησε δεύτερο με 20 βαθμούς τον Θερμαϊκό Θέρμης και τρίτο με 19 πόντους τον πρωταθλητή Καμπανιακό (ακολουθούν Νέστος Χρυσούπολης και Άρης Αβάτου, με 18 βαθμούς έκαστος, κλείνοντας τη σχετική πεντάδα). 

Παράλληλα, οι “Μαυραετοί” διαθέτουν και το καλύτερο goal average αυτής της ειδικής κατάταξης, με +17, γκολ ενεργητικό 25 και παθητικό 8, καλύτερες επιδόσεις και σε επίθεση και σε άμυνα. 

Η αυλαία πέφτει για φέτος την Κυριακή, στο τοπικό ντέρμπι με τον “γείτονα” Πανδραμαϊκό (ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να υποβιβαστεί ακόμα και αν κερδίσει τη Δόξα). Αναλυτικά η βαθμολογία στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής αν απομονώσει κανεις μονο τα δέκα τελευταια ματς: