ΕΠΣ Έβρου: Η μάχη της παραμονής τριών μονομάχων στα πλέι άουτ δύο στροφές πριν το τέλος

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η μάχη των πλέι άουτ για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου αφού 2 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος τρεις ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τις δύο επιπλέον θέσεις που οδηγούν στην Β’ Κατηγορία.

Υποβιβάζονται τρεις ομάδες καθότι η Αλεξανδρούπολη δεν κατάφερε να παραμείνει για 4η σεζόν στην Γ’ Εθνική. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και να δούμε τι θα γίνει με τον πρωταθλητή Ορέστη Ορεστιάδας. Όπως και να έχει οι ομάδες στην Α’ κατηγορία πρέπει να είναι 12 και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό είναι:

  • ο 7ος Έβρος Σουφλίου που έχει 22 βαθμούς. Έχει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον ΑΟ Νεοχωρίου και την ήδη υποβιβασμένη Νίκη Απαλού.
  • ο 8ος Άρδας Καστανεών που έχει 19 βαθμούς. Την προτελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την τελευταία κοντράρεται εντός έδρας με τον ΑΟ Μαΐστρου.
  • ο 9ος ΑΟ Μαΐστρου που έχει 16 βαθμούς. Την προτελευταία αγωνιστική παίζει εντός έδρας με τη ήδη υποβιβασμένη Νίκη Απαλού και την τελευταία κοντράρεται εκτός έδρας με τον Άρδα Καστανεών.

Η ομάδα της Νίκης Απαλού έχει 13 βαθμούς που ακόμη και αν κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια δεν αποφεύγει τον υποβιβασμό.

Το πρόγραμμα για κάθε ομάδα των τελευταίων 2 αγωνιστικών των πλέι άουτ στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Βλέπετε τις ομάδες με την σειρά στη μέχρι στιγμής βαθμολογικής τους κατάταξης.

5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (31 βαθμοί):  Άρδα Καστανεών (εντός), ΑΟ Νεοχωρίου (εκτός).

6. ΑΟ Νεοχωρίου (26 βαθμοί): Έβρο Σουφλίου (εντός), Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εντός).

7. Έβρος Σουφλίου (22 βαθμοί): ΑΟ Νεοχωρίου (εκτός), Νίκη Απαλού (εκτός).

————————————————————————————————

8. Άρδας Καστανεών (19 βαθμοί): Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εκτός), ΑΟ Μαΐστρου (εντός).

————————————————————————————————

9. ΑΟ Μαΐστρου (16 βαθμοί): Νίκη Απαλού (εντός), Άρδα Καστανεών (εκτός).

10. Νίκη Απαλού (13 βαθμοί): ΑΟ Μαΐστρου (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εντός).