ΕΠΣ Έβρου: Για το Σάββατο 6 Μαΐου ορίστηκε ο τελικός Κυπέλλου

Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου αποφάσισε ότι ο Τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 17:00.

Στον τελικό που θα αναμετρηθούν ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Αλεξανδρούπολη FC, θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της πόλης.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στον περσινό τελικό στο Σουφλί όπου η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε νικήσει 2-1.

Ο Ορέστης Ορεστιάδας έχει 11 κατακτήσεις και θεωρείται ο πολυνίκης του θεσμού, αντίθετα η Αλεξανδρούπολη FC που μετράει μόλις 4 χρόνια ζωής έπειτα την αλλαγή της ονομασίας της από Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, το κατέκτησε για πρώτη φορά πέρυσι.

Τελευταία φορά που ο Ορέστης κατέκτησε το Κύπελλο ήταν πριν 19 χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2004 όταν και είχε επικρατήσει του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην παράταση.

Έκτοτε παρότι βρέθηκε 7 φορές σε τελικούς δεν κατάφερε να το «σηκώσει». Για τη φετινή χρονιά θέλει να κάνει το νταμπλ αφού ως γνωστόν έχει ήδη κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και περιμένει να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ για τον τελικό: