Γ’ Εθνική: «Έπρεπε» να το πάρει και το πήρε με MVP τον Μουξιό ο Άρης Αβάτου κόντρα στην μαχητική Αλεξανδρούπολη

Την πέμπτη του εκτός έδρας νίκη (όσες έχει και στην έδρα του την Φελώνη) πήρε ο Άρης Αβάτου με τον Γιάννη Μουξιό πρωταγωνιστή στο θρακιώτικο ντέρμπι με την Αλεξανδρούπολη με 1-2 και πήρε βαθμολογική ανάσα ανεβαίνοντας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μουξιός ήταν ο πρωταγωνιστής κυρίως στο πρώτο μέρος με δυο τέρματα στο 12′ και στο 21′ φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα και με οριζόντιο δοκάρι στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη πίεσε και στο 70′ θα μειώσει σε 1-2 με ωραίο σουτ του Κυριζάκη που έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Οι Εβρίτες προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά τους σταμάτησε ο καταπληκτικός στον αγώνα Θεοδοσιάδης.

Το Άβατο πήρε ένα ματς που εαν δεν κέρδιζε δύσκολα θα αντεστρεφε την κατάσταση, και με τους 32 βαθμούς ανέβηκε οριακά ενα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, θέλοντας κόντρα στο Βύρωνα μόνο την νικη και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους που τόσο φέτος τους πλήγωσε. Από την άλλη η υποβιβασμένη Αλεξανδρούπολη θα ταξιδέψει στην Δράμα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα.

Διαιτητές οι Γκαϊτατζής από την Δράμα και οι Σερραίοι Μυσιρλής και Παυλίδης (ΕΠΣ Σερρών)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ζαπαρτίδης, Καρατίδης): Κασκαντάμης, Τσιτσεκίδης, Δορουγιδένης, Γκαϊδατζής, Τσιεγκελίδης, Αγγ. Πατσιώρας, Παπάζογλου, Τοπάλι, Ράλλης, Κ. Πατσιώρας, Κυριζάκης.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρέλης): Θεοδοσιάδης, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Αναστασιάδης, Μουξιός, Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Γκαρνέτας