ΕΠΣ Έβρου: Καθοριστικές νίκες για Σουφλί και Καστανιές! Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στα πλέι άουτ της Α’ κατηγορίας

Με την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ συνεχίστηκε η Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου όπου με τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν έγινε γνωστό ότι η πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται.

Εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου απέναντι στον ΑΟ Μαΐστρου μετά το τέρμα που πέτυχε ο Λυμτσιούλης από το 10ο λεπτό φέρνοντας την ομάδα του ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή. Ο Λαζίδης έχασε πέναλτι στο 40ο λεπτό για τους γηπεδούχους.

Ο Άρδας στις Καστανιές με το τέρμα του Καπετανίδη από το 8′ επί του ΑΟ Νεοχωρίου πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στα πλέι άουτ και ελπίζει στις επόμενες δύο αγωνιστικές που απομένουν να κερδίσει την σωτηρία του.

Τέλος στο Νότιο Έβρο και συγκεκριμένα στον Απαλό, η ομάδα της Νίκης δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς. Δέχτηκε ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το οποίο ήταν αρκετό να την ρίξει στη Β’ κατηγορία μόλις δύο στροφές πριν να ολοκληρωθούν τα πλέι άουτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ – ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Έβρος Σουφλίου – ΑΟ Μαΐστρου 1-0 (8′ Λυμτσιούλης)
Νίκη Απαλού – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1 (81′ Μπουζιάνης)
Άρδας Καστανεών – ΑΟ Νεοχωρίου 1-0 (10′ Καπετανίδης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ)
5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 31 (37-34)
6. ΑΟ Νεοχωρίου 26 (27-35)
7. Έβρος Σουφλίου 22 (24-26)
—————————————
8. Άρδας Καστανεών 19 (19-46)
—————————————
9. ΑΟ Μαΐστρου 16 (19-45)
10. Νίκη Απαλού 13 (21-51)