Γ’ Εθνική: «Χ»άθηκαν δύο βαθμοί στο Ορφάνι για τον Πανθρακικό

Στο μοναδικό ίσως ματς της αγωνιστικής που οι δυο ομάδες δεν είχαν κανένα άγχος, ο Πανθρακικός με νέα πρόσωπα και αλλαγές στην ενδεκάδα έμεινε στο μηδέν κόντρα στον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι αποτέλεσμα δίκαιο με βάση την εμφάνιση των δυο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο σε έναν βαρύ αγωνιστικό χωρο, ήταν αρκετά μέτριο με λίγες φάσεις κυρίως με σουτ, τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή και τους δυο τερματοφύλακες να μην ανησυχούν ιδιαίτερα. Ο Μπαχαρίδης είχε αλλαγές στην ενδεκάδα ξεκινώντας για πρώτη φορά τους Βαφειάδη και Τσώλα.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ζωντάνεψε η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω στο γήπεδο με τους γηπδούχους να ζητούν στο 53′ πέναλτι σε χέρι του Κωσταρέλη και τον Πανθρακικό να χάνει δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τις αλλαγές του Μπαχαρίδη στο 72΄σε δυνατό σουτ του Αντωνιάδη εκτός περιοχής και απέκρουση του πορτιέρε με τον Μπαικαρά να μην μπορεί στην επαναφορά να κάνει το 0-1, όπως δεν έκανε και λίγο αργότερα όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Στο 90′ ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε με την σειρά του κοντά στο γκολ αλλά άγγιξαν το ο Καρακούτης από καλή θέση ανενόχλητος από πέναλτι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζωγράφο που αντέδρασε εκπληκτικά.

Στην πέμπτη θέση με 42 βαθμούς παρέμεινε ο Πανθρακικός που την Μεγάλη Τετάρτη θα παίξει εκτός έδρας και πάλι στο Παραλίμνιο Σερρών με τον τέταρτο Απόλλωνα. Χωρίς νίκη με 3 μόλις βαθμούς έμεινε το Ορφάνι που την Τετάρτη θα παίξει στη Θέρμη με τον Θερμαϊκό.

Διαιτητές οι Δρακίδης, Εμίν Κεχαγιά από την ΕΠΣ Ξάνθης και ο Κωτσόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου (φώτο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Ζωγράφος, Τσώλας, Χιντζίδης, Σαπνάρας, Κούσουλας, Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης, Βαφειάδης, Στοίνοβιτς, Φουρλατάρας, Βάσκος. Αγωνιστηκαν ακόμα οι Γκουτσίδης, Μπαικάρα, Αντωνιάδης, Καλογρανάς.