Super League: ΓΚΕΛΑ ΟΛΚΗΣ ο Παναθηναϊκός με μοιραίο τον αντικαταστάτη του Ιωαννίδη κόντρα στον Βόλο

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των play off ο Παναθηναϊκός «γκέλαρε» κόντρα στον Βόλο στην Λεωφόρο καθώς έμεινε στο 0-0. Έχασε πέναλτι στο 90+7 ο αντικαταστάτης του Φώτη Ιωαννίδη, Σπόραρ.

Σε έναν αγώνα που ήταν must win για τους «πράσινους» παρά τις αμέτρητες τελικές η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Βόλου. Ο Φώτης Ιωαννίδης απείλησε την αντίπαλη εστία ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κερδίσει τον αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Σπόραρ στο 66′.

Ο Βόλος, που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Μπρινιόλι ωστόσο κατάφερε να «κόψει» βαθμούς από τον πρωτοπόρο. Στα αξιοσημείωτα για τους «Βολιώτες» η επιστροφή του πρώην παίκτη της Ξάνθης Μπαριέντος μετά από δύο μήνες και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στον Βόλο στις 28 Ιανουαρίου.

Την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει την Τετάρτη 5 Απριλίου οι πράσινοι ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη για να παίξουν με τον Άρη ενώ ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ.