Γ’ Εθνική: Κρίσιμη αγωνιστική για Ορφέα, Άβατο και Πανθρακικό έξι στροφές πριν το φινάλε! Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Με τους αγώνες της 25ης αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αυτήν την Κυριακή στον Α’ Όμιλο, μια αγωνιστική που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα κρίσιμη για τις δυο ομάδες της Ξάνθης στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα και θέλει νίκη για να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού την ώρα που ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενείται από τον Πανδραμαϊκό σε ένα παιχνίδι ισόβαθμων ομάδων, που αν ηττηθεί ο Ορφέας με δεδομένο ότι δεν έχει κάνει και ρεπό, θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή  τον Νέστο Χρυσούπολης και θέλει να σπάσει αήττητο σερί 15 αγωνων για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, ενώ η ήδη υποβιβασμένη Αλεξανδρούπολη φιλοξενείται στο “Ανθη Καραγιάννη” από την Καβάλα που διεκδικεί άνοδο και ελπίζει σε στραβοπάτημα του Καμπανιακού με την Δόξα Δράμας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και παρακάτω τα λινκς με τους ορισμούς των διαιτητών αλλά και τις αποστολές ενόψει των αγώνων:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4, ΩΡΑ 16:00, LIVE THRAKISPORTS)
Απόλλων Παραλιμνίου – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Πανδραμαϊκός – Ορφέας Ξάνθης
Πανθρακικός – Νέστος Χρυσούπολης 
Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Βύρωνας Καβάλας 
ΑΟ Καβάλα – Αλεξανδρούπολη FC
Καμπανιακός – Δόξα Δράμας
Άρης Αβάτου – Αγροτικός Αστέρας 
Ρεπό: Θερμαϊκός Θέρμης