Γ’ Εθνική: Με απουσίες αλλά με στόχο να της σπάσει το αήττητο 15 αγώνων υποδέχεται την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ο Πανθρακικός

Την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος την περίοδο αυτή και αήττητη το 2023 θα αντιμετωπίσει ο Πανθρακικός στο ΔΑΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος (16:00 LIVE ThrakiSportS).

Ο λόγος για τον Νέστο Χρυσούπολης του Νίκου Κεχαγιά που έχει να χάσει από τα τέλη Δεκέμβρη και από τότε μετρά μέσα στο 2023, 9 νίκες και 6 ισοπαλίες και θέλει κάποιους βαθμούς ακόμα ώστε να ξεφύγει και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Και ο πέμπτος Πανθρακικός θέλει ωστόσο κάποιους 3-4 βαθμούς στα επόμενα 6 παιχνίδια του και με την δύναμη της έδρας του και του διψασμένου κόσμου του που ωστόσο πληγώθηκε μετα από 1234 ημέρες στον αγώνα με την Δόξα Δράμας, είναι σε θέση να απειλήσει του αήττητο του Νέστου και να τερματίζει στην πρώτη τριάδα. οι δυο ομάδες έχουν να αναμετρηθούν στην Χρυσούπολη από την σεζόν 2003-04 για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης δεν θα έχει στην αποστολή τους Σμαλη και Γκουτσίδη. Την 19μελή αποστολή του Πανθρακικού αποτελούν οι Κοτσάκης, Ζωγράφος, Καλογρανάς, Χιντζίδης, Λειβαδιώτης, Αρετάς, Σαπνάρας, Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Χακάν, Στοίνοβιτς, Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης, Αντωνιάδης, Μπαϊκαρά, Ντίνας, Βαφειάδης, Φουρλατάρας, Βάσκος.