ΕΣΠΕΘΡ: Πρωταθλητής ο ΑΟ Ορεστιάδας – Νίκησε στις Σέρρες και θα διεκδικήσει στα μπαράζ επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα

Ο ιστορικός ΑΟ Ορεστιάδας αναδείχθηκε πρωταθλητής της Ενωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας (δηλαδη του Δ’ ομίλου της Β’ Εθνικής – Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών για την σεζόν 2022-2023).

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, που διήρκησε περίπου 3 ώρες (για την ακρίβεια 2 ώρες και 42 λεπτά), ο ΑΟ Ορεστιάδας επικράτησε μέσα στις Σέρρες του ΑΟ Σερρών με 3-2 σετ και κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ανδρών της Ένωσης.

Οι Εβρίτες του Δημήτρη Βλασακίδη θα «παλέψουν» πλέον για την άνοδό τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου Βορρά. «Συγχαρητήρια στους αθλητές, προπονητή και διοίκηση του Συλλόγου! Ευχές για επιτυχίες, στη δύσκολη συνέχεια που έχετε», επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΘΡ.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο ΑΟΟ ανέφερε:

🏆 Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έκανε το χρέος του και κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ ΑΝΜΑΚ στους άνδρες για την σεζόν 2022/23!
🟢⚪ Ο ΑΟ Ορεστιάδας έχει κατακτήσει τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις, ωστόσο αυτός ο τίτλος έρχεται να σημάνει την προσπάθεια για την ανάδυση του συλλόγου στηριζόμενη στα παιδιά της περιοχής που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.
🟢⚪ Είχε προηγηθεί άλλωστε η είσοδος στην 8αδα της ομάδας Κ21 του ΑΟ Ορεστιάδας, με την οποία αποδεικνύεται πως ο ΑΟ Ορεστιάδας έχει μια τεράστια ιστορία, ένα σταθερό παρόν και ένα λαμπρό μέλλον…
👏 Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Βλασακίδη και τους αθλητές του για την επιτυχία. Σύντομα θα μάθουμε από την ΕΟΠΕ νεότερα σχετικά με τα μπαράζ ανόδου στην Α2!

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ဝိင်ာင်ာာ်င်် OEE ACFOHTAOTDOS ALC DRRESTIAS في 1970 CHAMPIONS ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ το ΔΡΟΜΟ...‎"‎