Τρόποι για το πώς να αποσύρετε από την BWin

Εάν θέλετε να στοιχηματίσετε online με την Bwin, πρέπει να εγγραφείτε και να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Ωστόσο, η βέλτιστη περίοδος είναι όποτε μπορεί να προκύψει κέρδος. Γι’ αυτό συντάξαμε αυτό το άρθρο για να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο ανάληψης χρημάτων από την bwin και τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Όροι ανάληψης στην BWin

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ζητήσετε την απομάκρυνσή σας από τον ιστότοπο μετά την ολοκλήρωση των βημάτων επαλήθευσης. Έτσι, δεν θα έχετε πρόσβαση σε μεθόδους πληρωμής και δεν θα μπορείτε να αποσύρετε τα χρήματα που κερδίσατε, εκτός εάν έχετε ταυτοποιηθεί σωστά, φωτογραφίζοντας προσωπικά έγγραφα και παρουσιάζοντάς τα στον χειριστή. Όλες οι ιστοσελίδες στοιχημάτων συμμετέχουν σε αυτή την τεχνική.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επαληθεύεστε στην Bwin πριν στοιχηματίσετε. Παρόλο που η επαλήθευση δεν είναι απαραίτητη όταν κάνετε μια κατάθεση, είναι προς το συμφέρον σας να τη βγάλετε από τη μέση το συντομότερο δυνατό αφού αρχίσετε να βγάζετε χρήματα.

Αισθανόμαστε επίσης υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι αν έχετε χρήματα μπόνους στον λογαριασμό σας τυχερών παιχνιδιών που δεν έχουν ακόμη εξαργυρωθεί, δεν θα σας επιτραπεί να τα αποσύρετε. Εάν κερδίσετε ένα βραβείο, θα πρέπει να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις στοιχηματισμού προτού ζητήσετε ανάληψη.

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από την Bwin;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα λήψης του ιστότοπου, μεταβείτε στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας και κάντε κλικ στο “Λογαριασμός”. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Λήψη” από το μενού που εμφανίζεται. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με όλες τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε μία.

Αρχικά, το σύστημα θα χρησιμοποιήσει τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε μια κατάθεση- ωστόσο, μπορείτε να μεταβείτε σε μια διαφορετική, αν χρειαστεί να κάνετε ανάληψη. Στις επόμενες γραμμές, θα εξετάσουμε κάθε πιθανή μέθοδο πληρωμής και θα εξηγήσουμε πότε θα ήταν πιο χρήσιμη.

Μέσω τραπεζικής κάρτας

Ένας από τους πιο πρακτικούς τρόπους για να πάρετε τα κέρδη σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα, όπως η Visa ή η Maestro. Οι αναλήψεις σε κάρτες απαιτούν υπόλοιπο τουλάχιστον 20 λέβα και ο χρόνος επεξεργασίας είναι μεταξύ τριών και πέντε εργάσιμων ημερών. Φυσικά, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το όνομα του κατόχου της κάρτας, τον αριθμό της κάρτας, τον κωδικό CVV και την ημερομηνία λήξης.

Μέσω Skrill

Τα χρήματα που αποσύρονται από την Bwin χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Skrill θα είναι και πάλι διαθέσιμα σε 24 ώρες. Για να κάνετε ανάληψη, ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια κατάθεση χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής. Για πληρωμές ύψους μόλις 10 ευρώ, αρκεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Μέσω Neteller

Εάν είστε χρήστης της Neteller και έχετε κερδίσει τουλάχιστον 10 ευρώ, μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας από το διαδικτυακό γραφείο στοιχημάτων επιλέγοντας τη Neteller ως επιλογή ανάληψης. Εντός 12 ωρών, θα έχετε τα επιθυμητά χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ανάληψη όταν συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Θα ειδοποιηθείτε μέσω email όταν τα χρήματα έχουν αποσταλεί με επιτυχία.

Μέσω γρήγορης τραπεζικής μεταφοράς

Οι αναλήψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω τραπεζικού εμβάσματος, με ελάχιστο ποσό δέκα ευρώ και μέγιστο ποσό πενήντα χιλιάδες ευρώ. Για την ολοκλήρωση της τραπεζικής μεταφοράς πρέπει να παρέχονται επιπλέον στοιχεία- αυτά περιλαμβάνουν το όνομα του κατόχου του λογαριασμού, τον κωδικό IBAN, τον κωδικό BIC, το όνομα της τράπεζας, τη διεύθυνση της τράπεζας και άλλες πληροφορίες. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από δύο έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Ο πελάτης λαμβάνει έναν αριθμό αναφοράς για να παρακολουθεί την κατάσταση της μεταφοράς και να διασφαλίζει ότι αυτή έχει ολοκληρωθεί εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας.

Μέσω Trustly

Παρόλο που το Trustly δεν χρησιμοποιείται τόσο ευρέως όσο άλλες επιλογές ανάληψης, σας επιτρέπει να λάβετε τα χρήματά σας σε μόλις δύο ημέρες, στέλνοντάς τα απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε επιλέξει. Θα πρέπει επίσης να έχετε κερδίσει 10 ευρώ σε αυτό το σημείο και να γνωρίζετε ότι μπορεί να προκύψει κόστος κατά την ανάληψη χρημάτων από το Trustly στον τραπεζικό λογαριασμό, ανάλογα με τις χρεώσεις του συστήματος πληρωμών. Είναι μια πρακτική επιλογή, αλλά ελέγξτε τα ψιλά γράμματα για να αποφύγετε απροσδόκητες χρεώσεις κατά τη μεταφορά χρημάτων από έναν εικονικό σε έναν πραγματικό λογαριασμό.

Συχνές ερωτήσεις για την BWin

Επιτρέπει η Bwin αναλήψεις χωρίς επαλήθευση ταυτότητας;

Δεν μπορείτε να αποφύγετε τη διαδικασία επαλήθευσης αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές πληρωμής που περιγράψαμε στον ιστότοπό μας. Συνεπώς, η απάντηση είναι όχι.

Κατά την εξαργύρωση χρημάτων στην Bwin, πόσα χρήματα πρέπει να αποσύρω;

Χρειάζεστε τουλάχιστον 10 € σε κέρδη πριν μπορέσετε να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις επιλογές που αναφέρθηκαν. Δεν θα μπορέσετε να ξεκινήσετε με λιγότερο από την ελάχιστη απαιτούμενη ποσότητα.

Δέχεται η Bwin Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα;

Ενώ η υπηρεσία δεν υποστηρίζει τώρα αναλήψεις κρυπτονομισμάτων, αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.