Απάντηση Λουτσέσκου: «Δεν πέταξα κάτι στην κερκίδα, ελπίζω οι ομάδες των Αθηνών να αντιμετωπίσουν την ίδια ατμόσφαιρα εδώ»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Άρη κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή. Στα τελευταία λεπτά ο Λουτσέσκου αποβλήθηκε, καθώς επέστρεψε αντικείμενο στην κερκίδα, ενώ είχε και έντονο διάλογο με τον Καρυπίδη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε την εξήγησή του στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Κοιτάξτε ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα παιχνίδι και να αγωνιστούμε όπως συνηθίζουμε, θέλαμε να κυριαρχήσουμε. Μας έλειπε κάτι, μάλλον η ένταση. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε, κάτι μας έλειπε πάλι. Το πρώτο μέρος τελείωσε με καλύτερη εικόνα του Άρη. Στο δεύτερο ήταν διαφορετικό επανήλθαμε είχαμε την πίστη ότι θα φτάσουμε έως το τέλος και έγινε».

Για το αν ήταν ζήτημα αλλαγών: «Οι παίκτες είναι για αυτό τον λόγο, να μπαίνουν και να δίνουν τα πάντα. Όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, καταφέραμε να νικήσουμε σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω όλες οι ομάδες που έρχονται από την Αθήνα να αντιμετωπίζουν την ίδια ατμόσφαιρα».

Για την ένταση: «Μου είπαν ότι πέταξα κάτι στις κερκίδες, δεν είναι δίκαιο, δεν είναι σωστό. Πήρα κάτι να επιστρέψω, δεν πέταξα κάτι. Το VAR το είδε αλλιώς. Όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια. Υπάρχει πίεση και τρελή ατμόσφαιρα σε τέτοια μας και ειδικά ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Αυτός που υποφέρει σε αυτές τις υποθέσεις είναι το ποδόσφαιρο».