Α2 Ανδρών: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Έβρο Σουφλίου μέσα στην έδρα της ΧΑΝΘ

Ο Έβρος Σουφλίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι για την αγωνιστική της Α2 Ανδρών, ο οποίος επικράτησε της ΧΑΝΘ με ανατροπή 3-2 σετ.

Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Νίκου Μούχλια ρέφαρε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Σουφλί από την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Από την άλλη η ΧΑΝΘ γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Η προηγούμενη ήττα της και πάλι εντός έδρας ήταν με το ίδιο σκορ, από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Έβρος Σουφλίου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ χάνοντας το πρώτο στις λεπτομέρειες με 26-24 και το δεύτερο πιο εύκολα με 25-15.

Κάπου εκεί μίλησε η ψυχή των παικτών του Νίκου Μούχλια κάνοντας ανατροπή φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ. Κέρδισε το τρίτο με δυσκολία με 25-23 και το τέταρτο πολύ πιο άνετα με 25-15 πηγαίνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Στο τάι μπρέικ αν και ήταν πίσω στο σκορ κατάφερε και πάλι με νέα ανατροπή να νικήσει το παιχνίδι με 3-2 σετ φεύγοντας με δύο πολύτιμους βαθμούς στην βαλίτσα του από την Θεσσαλονίκη και την έδρα της ΧΑΝΘ.

Τα σετ: 2-3 (26-24, 25-15, 23-25, 15-25, 13-15)

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου που έφτασε τους 9 βαθμούς βρισκόμενος στην 8η θέση θα παίξει πάλι εκτός έδρας αυτήν τη φορά κόντρα στον ισόβαθμο ΑΟ Καβάλα ενώ η ΧΑΝΘ που παραμένει στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς θα βρεθεί στη Θεσσαλία κόντρα στην ΕΑ Λαρίσης.